Workshop ANDY FARROW (Northern Music) in Brasov

ANDY FARROW (Northern Music), unul din cei mai importanti si influenti oameni ai scenei rock/metal internationale, va ajunge pe 2 mai in Club Rockstadt din Brasov pentru un workshop in care vom dezbate teme esentiale ale industriei muzicale, sfaturi utile pentru formatii si muzicieni, pornind de la conceptul DIY si pana la un management bine pus la punct.

Andy Farrow si-a inceput calatoria in industria muzicala undeva la inceputul anilor '80 cand a preluat Apathy Products, ulterior fuzionand cu Far North Music si astfel devening un pion important in managementul artistilor din Nordul Angliei. 20 de ani mai tarziu, Northern Music Co. este responsabila pentru peste treizeci de clasari in Top 30 si vanzari de albume ce depasesc 3 milioane de unitati.

Pe masura ce reputatia companiei s-a extins, Northern Music si-a deschis birouri atat in America cat si Scandinavia. Andy este actualmente managerul unor trupe de succes ca Opeth, Paradise Lost, Devin Townsend, Katatonia, Bloodbath sau Anathema.

Sub conducerea sa au luat nastere alte patru companii: Omerch, AMF Music, NMC Live si Graphite Records.

Andy a acceptat invitatia noastra de a participa la o discutie libera, impreuna cu publicul prezent, un dialog despre ce inseamna management, booking, cum se poate aplica el in piata definita, ce inseamna o atitudine DIY, vanzari de albume si multe alte detalii ale industriei.

Acest workshop va fi de asemenea filmat integral si disponibil exclusiv pe pagina Rockstadt.ro

Va rugam sa tineti cont de ora desfasurarii evenimentului, acest workshop va incepe la ora 15:00 FIX, iar Andy va raspunde cu mare drag intrebarilor celor prezenti in sala.

Moderatorul discutiei va fi Stefan Zaharescu (Rockstadt.ro, Rockstadt Extreme Fest). Intrarea este libera.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/949819928392110/
Data evenimentului:   May 02, 2015  | 0 Comments  | 1344 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Workshop ANDY FARROW (Northern Music) in Brasov

COMENTARIUL TAU