interviuri rock

Derrick Green (Sepultura)

Derrick Green (Sepultura)
TRUPE : Sepultura

Cu ocazia primei editii a festivalului My Metal Festival ce a avut loc in data de 7 februarie la Sala Polivalenta am discutat cu Derrick Green solistul trupei braziliene Sepultura. Din pacate timpul nu a fost de partea noastra si am fost nevoiti sa reducem destul de mult timpul accordat initial acestui interviu. Insa Derrick a fost destul de amabil si a decis sa raspunda catorva intrebari pentru Metalfan. Va invit sa vedeti in randurile de mai jos ce a raspuns acesta.

 

 

Metalfan: Salut!
Derrick Green: Salut!

Metalfan: Sunteti aici pentru a treia oara, aceasta este o intrebare pe care o primiti frecvent, ce astepti de la acest concert si ce simti?
Derrick Green: Sunt curios sa... Nu am asteptari fata de cele pe care le aveam inainte cand am fost aici, ceea ce a fost grozav. Multor oameni chiar le place muzica, sunt pasionati de ea, asa ca sunt foarte nerabdator sa vad reactile fata de noile piese si de setlist, cum vor reactiona la el. Cred ca va fi foarte pozitiv, stii, ne simtim foarte puternici si suntem foarte entuziasmati pentru ca este al doilea concert din turneu si avem multa energie si suntem gata sa mergem acolo si sa distrugem scena.

Metalfan: Din ultimul interviu pe care l-am facut cu Paulo imi aduc aminte ca spunea ca vreti sa filmati cat de mult puteti in acest turneu pentru un viitor DVD Sepultura. Vreun plan pentru aceasta seara?
Derrick Green: Ei bine, in aceasta seara vom avea cateva camere care vor rula pentru ca este un loc grozav pentru a filma pentru ca publicul este foarte energic si de asemenea pentru ca este un loc foarte exotic pentru oamenii din afara Romaniei, si nu stiu  daca romanii stiu, dar pentru oamenii din Brazilia, din America de Sud sau chiar din Statele Unite este un loc de mister, stii, si multe lucruri s-au scris despre Romania, fie ca erau negative sau pozitive, oamenilor le place sa vorbeasca in continuare despre asta, si cred ca ar fi grozav sa avem ceva filmari pe viitorul material video sau alte lucruri la care lucram. Dar nu suntem siguri, doar le colectam pe toate pentru ca il aveam pe Jean si au trecut aprape trei ani de cand face parte din trupa. La sfarsitul acestui turneu vom putea sta jos si vom incerca sa facem ceva impreuna.

Metalfan: Cum a fost primit A-Lex pana acum de catre media dar cel mai important de catre fani?
Derrick Green: De catre fani a fost incredibil, multi oameni chiar l-au ascultat si cunosc versurile, multe dintre versuri in primul rand. Si cred ca este surprinzator. Multor oameni le place povestea A Clockwork Orange pe care este bazat albumul, la carte ma refer, si cred ca asta ajuta mult pentru ca oamenii doreau sa auda piesele, interpretarea noastra a cartii si am avut parte de o reactie buna, de o reactie incredibila.

 

 

Metalfan: Multi dintre oameni au vazut Dante XXI ca fiind cel mai bun album al vostru de la Chaos A.D.. Esti de parere ca A-Lex este mai complex decat Dante XXI?
Derrick Green: Nu stiu, sunt amandoua destul de complexe daca vorbim de structura pieselor. Cred ca pentru noi, cel putin in opinia mea, pentru mine A-Lex este chiar mai bun in multe feluri pentru ca inaintam. Sunt albume complet diferite si cred ca am evoluat mult in multe directii dar iubesc ambele albume in mod egal, dar pentru moment sunt mai atras de A-Lex pentru ca este foarte proaspat si foarte nou pentru mine, pentru toti dintre noi este grozav sa cantam piesele.

Metalfan: Cat de greu a fost in 2006 sa gasiti un baterist bun pentru sunetul Sepultura? Stiu ca ati cantat de cateva ori si cu Roy Mayorga...
Derrick Green: Ei bine, a fost greu pentru ca Roy este un prieten foarte bun de al nostru si deja avea alte obligatii prioritare, de a canta cu Stone Sour, asa ca nu a putut fi membru permanent. Si ma gandeam ca va fi foarte dificil sa gasim un alt baterist, dar am fost foarte norocosi pentru ca un prieten de al nostru cunostea pe cineva care era Jean, si cunostea abilitatile lui de a canta. Si prima repetitie cu el, exersand cu el a fost perfect, am stiut ca aceasta persoana este potrivita pentru noi. Am crezut ca putem avea un viitor cu el pentru ca ne gandeam la un singur lucru, nu vroiam pe cineva care sa-l imite pe Igor, este imposibil.... La fel si cu mine, cu Max, exista un precedent asa ca incercam sa gasim pe cineva cu care sa putem lucra in viitor, si care sa fie capabil sa faca ceva diferit. Sa cream impreuna, si Jean a adus asta in trupa. Abilitatile sale, prorpiile lui abilitati.

Metalfan: Ok, asta a fost tot. Multumesc pentru interviu si sper sa va revad.
Derrick Green: Categoric!

Foto: Mad

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Sepultura

   February 07, 2009  | 2 Comentarii  | 7883 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Derrick Green (Sepultura)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri