interviuri rock

Interviu cu Gary Holt (Exodus)

Interviu cu Gary Holt (Exodus)
TRUPE : Exodus

Gary Holt este un nume care cu siguranta ii este cunoscut fiecarui fan al thrash metalului;  la fel si Exodus. Gary a gasit ceva timp liber pentru a raspunde catorva intrebari despre ultimul album de studio The Atrocity Exhibition... Exhibit A, dar ne-a vorbit si despre viitorul ...Exhibit B. De asemenea Gary a mai vorbit si despre un posibil album aniversar. Cu sau fara Kirk Hammet? Mai multe amanunte aflati mai jos.

 


Metalfan: Salut Gary si bun venit la Metalfan!
Gary Holt: Multumesc!

Metalfan: Din 2001 si pana acum, Exodus pare a fi un grup destul de ocupat. Care este cheia inspiratiei voastre?
Gary Holt: Ne dorim sa continuam, nu vrem sa renuntam niciodata la ceea ce facem. Si iubim acest lucru, asta face totul mai usor.

Metalfan: Stiu ca anul trecut ati lansat un nou album The Atrocity Exhibition... Exhibit A, ai putea sa ne vorbesti despre fiecare piesa a acestuia sau ai putea sa ne oferi mai multe detalii?
Gary Holt: Acesta este un lucru aproape imposibil. As putea spune ca este un album epic, brutal, masiv si zdrobitor.

Metalfan: Acest album a fost produs de catre Andy Sneap. Cum este el ca om, ca metalist, ca producator?
Gary Holt: Este un prieten foarte apropiat al meu si al trupei, asa ca ne-am simtit bine in studio, ne-am amuzat mult. Dar amandoi ne dorim acelasi lucru cand lucram la un album, intelege Exodus.

Metalfan: Acest album reprezinta de asemenea si reintoarcerea in formatie a lui Tom Hunting, ce l-a determinat sa se intoarca...?
Gary Holt: Avea nevoie de ceva timp departe de formatie pentru a avea grija de problemele sale de sanatate, si odata ce a avut timp ca sa se ocupe de acest lucru a fost din nou gata sa se aseze in spatele tobelor sale.

Metalfan: Dintre trupele din vechea elita de thrash din Bay Area, care este favorita ta? De ce?
Gary Holt: Alta inafara de Exodus? Hahahah! As spune ca noul Testament este favoritul meu, urmat de albumul Death Angel.

 

Lee Altus si Gary Holt

 

Metalfan: Multe trupe isi lanseaza in aceste vremuri demo-urile sub forma de compilatii. Este posibil ca Exodus sa-si lanseze toate demourile sub forma de box-set sau dublu CD?
Gary Holt: Nicio sansa!

Metalfan: Sa ne intoarcem la The Atrocity Exhibition..., anul acesta urmeaza sa lansati The Atrocity Exhibition... Exhibit B, in ce mod este diferit acesta fata de ...Exhibit A?
Gary Holt: Ei bine, din moment ce inca nu este finalizat, imi este destul de greu sa ti-l descriu. Dar piesele care sunt finalizate sunt nebunesti. Iar cele noi par a fi mai grele.

Metalfan: The Atrocity Exhibition... este primul album de acest gen din istoria Exodus, si cred ca si din istoria thrash metalului, din doua parti... Ce ne poti spune despre acest lucru?
Gary Holt: Am avut prea multe piese pentru a le pune pe un singur disc. Ne-am gandit la un dublu album, dar nu a iesit, asa ca ne-am decis sa il lansam in doua parti.

Metalfan: Nu este putin ciudat pentru o formatie thrash metal sa lanseze albume de acest gen, cu, sa ii spunem, o directie putin conceptuala?
Gary Holt: Nu sunt chiar albume conceptuale. Vor impartasi cateva teme si cateva linii muzicale, dar vor fi separate si independente.

Metalfan: Ti-ar placea ca pe un viitor album sa aveti invitati fosti muzicieni Exodus precum Steve "Zetro" Souza, Rick Hunolt, Kirk Hammet sau Paul Bostaph?
Gary Holt: Nu se stie niciodata, probabil cu ocazia unei chestii aniversare ar fi misto sa fim cu totii impreuna. Dar Kirk? El este putin cam ocupat!

Metalfan: Te rog spune-ne cine s-a ocupat de artwork-ul The Atrocity Exhibition...?
Gary Holt: Un tip pe nume Seth Siri Anton care cred ca este de fapt membru Septic Death. Un artist grozav, iubesc munca lui.

 

 

Metalfan: Trupe noi de thrash metal precum Bonded by Blood sau Municipal Waste lanseaza albume care suna bine si urmeaza o directia tipica anilor '80, ce simti cu privire la acest lucru? Cunosti vreuna dintre aceste trupe?
Gary Holt: I-am luat pe Warbringer in turneu cu noi anul acesta, am cantat cu Bonded by Blood, deci ii cunosc. Nu i-am cunoscut pe Municipal Waste. Personal, iubesc ceea ce fac si sunt un mare fan.

Metalfan: Era un zvon cum ca Exodus ar urma sa cante in Romania, este adevarat? Daca nu, intentionati sa veniti in Romania in viitorul apropiat?
Gary Holt: Cu siguranta sper acest lucru! Este o dorinta de a mea mai veche de a canta acolo, taramul lui Vlad Tepes!

Metalfan: Stiu ca in trecut ai avut probleme cu drogurile, care este parerea ta referitoare la acestea acum?
Gary Holt: Nu mai am treaba cu ele, mi-am irosit o mare parte din viata cu ele si ma bucur ca am scapat de ele. Iubesc berea!


Metalfan: Acum am un quiz pentru tine. Ce ne poti spune despre urmatoarele:

Gary Holt:

Venom: Eroi, legende, buni pentru mine!
Black Sabbath: Trupa care a inceput totul!
Iron Maiden: O alta trupa de legenda, o influenta imensa pentru Exodus.
Ted Nuget: Unul dintre oamenii care m-a facut sa ma apuc de chitara.
Rob Halford: Unul dintre cei mai buni doi solisti din istoria metalului (celalalt fiind Ronnie James Dio).
Angus Young: Cel mai mare showman care a pus vreodata mana pe chitara.

Metalfan: Iti multumesc pentru timpul accordat Gary, a fost o onoare. In final ai dori sa adaugi ceva sau sa le transmiti ceva cititorilor nostri?
Gary Holt: Va multumesc pentru sprijin!

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: Exodus

   June 21, 2008  | 4 Comentarii  | 24930 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Interviu cu Gary Holt (Exodus)

  • un dobitoc

    1. Posted by defender | 27 Iunie 2008 07:41
  • haha, cu cat sictir poate sa raspunda omul. Felicitari pentru interviu

    2. Posted by Vermin | 27 Iunie 2008 07:50
  • Chiar ca sictirit omu'
    Cam nasol cand intrebarile sunt mai lungi ca raspunsurile

    3. Posted by Mikix | 27 Iunie 2008 22:37
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri