interviuri rock

METAL BLITZ nr. 2: Catalin (Bolthard)

METAL BLITZ nr. 2: Catalin (Bolthard)
TRUPE : Bolthard

01. Din ce activitate te-ai intrerupt ca sa ne raspunzi?
Nu am intrerupt nimic, ascultam Slade la mornin cofee (desi e 12:40am) si vesnicu ness cu lucky strike, inc.

02. Cind a fost ultima repetitie si cind e urmatoarea?
Ultima repetitie, in noiembrie inainte de Chaos Fest (05.10.2007, n. red.), de atunci am subscris la mintrubbing.org din motive independente de vointa noastra. Urmatoarea, probabil la sfarsitul saptamanii viitoare, cand ne intalnim in noua formula sa repetam materialul pentru studio.

03. Cind ai vorbit ultima data cu vreun coleg de trupa si ce?
Ieri, cu fratele meu, Alin (vocalu), alaltaieri am fost amandoi la un fel de “impinge tava” sa ne infruptam din ficatei de pui cu pilaf, si ieri am avut amandoi o dizertatie si in acelasi timp o polemica Furazolidon VS Imodium. Evident ca am taiat “restaurantu” de pe lista.

04. Ultima piesa la care ati lucrat?
Probabil Riot of Violence (Kreator) pentru ultimul concert in care am interpretat multe coveruri, asta cu toata trupa. Si ca piese proprii, acum o saptamana am lucrat cu Alin la o piesa noua care se numeste “I am”.

05. Cind a fost ultimul vostru concert si cind e urmatorul?
Ultimul concert, festivalul Chaos Fest, in Live Metal Club, un fel de thrash tribute /remember gig. Urmatorul nu stim inca pentru ca vrem sa ne concentram asupra materialului discografic pe moment.

06. Nu vrei sa intri si tu in randul lumii? De ce?
Randu” lumii, e un queing imens, ca pe vremea lu raposatu, la ignoranta, desertaciune si conformism. Acum serios, Romania e tara tuturor posibilitatilor, indiferent ca esti pe sistem sau “printre” sistem. N-as pleca sub nici o forma. E ca o padure pe vremea lui Robin Hood iar eu pozez in Little John.

 07. Ultima piesa/disc care te-a dat pe spate?
Neal Schon - Late nite. E unul din muzicienii/songwriterii mei preferati.

08. Citi bani ai bagat si citi ai scos din muzica in ultima luna ?
Ultima luna, pai un set de Ernie Ball super slinky (they're the best,vreo 30 ron) si am scos vreo 300E, dar nu din metal.

09. Ce ne poti spune despre urmatorul disc al trupei?
Reformulez, “ce ne poti spune despre mult promisul neaparutul, inneguratul, primul obosit de disc pe care tot ziceti ca-l scoateti de prin 2004?”Ei bine, avem material, avem ceva promisiuni peste granite, ceva bistari, facem ce putem, deocamdata e prea in scurt sa dau informatii exacte, decat ca am decis sa nu mai concertam pana nu inregistram.

10. O vorba de duh, te rugam!
“Art is for those who cannot live without it” (Irving Stone, in Agonie si extaz)

Catalin in actiune

Autor: Metal Blitz
Vezi galeriile trupelor: Bolthard

   April 01, 2008  | 0 Comentarii  | 4361 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METAL BLITZ nr. 2: Catalin (Bolthard)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri