interviuri rock

METAL BLITZ nr. 27: Andy (Taine)

METAL BLITZ nr. 27: Andy (Taine)
TRUPE : Taine

01. Din ce activitate te-ai intrerupt ca sa ne raspunzi?
Tocmai ma uitam la un concert Meshuggah. Il las pe asta sa urle aici in nebunia lui (apropo meshuggah inseamna nebunie sau nebun) si le raspundem "telespectatorilor".

02. Cind a fost ultima repetitie si cind e urmatoarea?
Ultima repetitie a fost in ianuarie iar urmatoarea o sa fie fix in ziua cand o sa pot canta din nou. Mi-am rupt mana, mai exact, metacarpianul trei de la mana stanga si am niste surubele interesante in mana, cu ajutorul carora, in viitor, voi canta in super-viteza. Steve Vai o sa fie ingrozit ca in Romania are o concurenta serioasa!!! Am stat o luna cu mana in ghips, acum fac recuperare, ca nu pot strange nici pumnul si nici misca degetele prea grozav, dar in maxim doua luni voi fi ca nou. Cum am reusit sa-mi rup mana, nu? Mi-am luat un motor de mare viteza. Un Suzuki Hayabusa. Si la 300km la ora mi-a iesit o pisica in cale si a trebuit sa o evit...

03. Cind ai vorbit ultima data cu vreun coleg de trupa si ce?
Am vorbit azi cu Sep, ca vrea sa-si faca o firma de consiliere pentru stelistii de pretutindeni care au nevoie dupa bataia incasata cu 5-1 de aseara. (de la Rapid) Si am vorbit si cu Adi care e la Paris blocat din cauza norului. Norul pe care l-a invins Boc dupa atata lupta... Era suparat ca nu stia cum sa ajunga inapoi acasa, nu ca i-ar fi dor de Bucuresti... dar se gandeste numai la noile inregistrari.

04. Ultima piesa la care ati lucrat?
Ultima piesa??? Vrei sa spui ultimul album. Avem un set de cinci piese care nu au fost pana acum inregistrate si cu care vom experimenta un nou sound. Noroc ca inregistrasem deja chitarile cand mi-am rupt degetul. Ar mai fi de tras niste voci si niste synth-uri. O sa sune cool de tot. Si dupa asta deja o sa incepem sa inregistram noul material, o poveste deosebita, un show multimedia. Proiecte sunt, mai avem nevoie de timp. Timp si inspiratie...

05. Cind a fost ultimul vostru concert si cind e urmatorul?
Nu mai stiu cand a fost ultimul concert si nu ar fi frumos sa ma uit pe pagina websit sa-mi aduc aminte. Urmatorul? Cand ma repar.

06. Nu vrei sa intri si tu in randul lumii? De ce?
Daca te referi la insuratoare, la cat de rebel sunt si cu program haotic, cine s-ar incurca cu mine? Uite, Sep de cand s-a insurat e un baiat exemplu. Se culca la ora 23 si se scoala la 7 dimineata. Bine ca nu avem turnee de-astea obositoare ca nu stiu ce ne-am fi facut!!!

07. Ultima piesa/disc care te-a dat pe spate?
Ar fi interesant pentru cineva sa stie ca am innebunit cu chitaristii de jazz? Ascult o multime de chitaristi de jazz foarte tari. Dar ultimul album care m-a dat pe spate,chair daca nu e chiar nou si nici de jazz, ar fi Neal Schon din 2005 - I on You. Si ar mai fi si altele. Watershed de exemplu.

08. Citi bani ai bagat si citi ai scos din muzica in ultima luna?
In ultima luna nu am bagat niciun ban in muzica si nici nu am scos. Daca se pune ca mana rablagita e o investitie serioasa in muzica, atunci pot spune ca am bagat ceva.

09. Ce ne poti spune despre urmatorul disc al trupei?
Pai o sa fie o surpriza. Din toate punctele de vedere, o sa vedeti.

10. O vorba de duh, te rugam!
Aveti grija cum conduceti scuterele pe strazi, ca altfel ajungeti ca mine! In pauza competitionala...
Autor: Klawz
Vezi galeriile trupelor: Taine

   April 20, 2010  | 0 Comentarii  | 5154 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METAL BLITZ nr. 27: Andy (Taine)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri