interviuri rock

Mike Hranica (The Devil Wears Prada): Am incercat sa facem intodeauna ceea ce ne-a placut...

Mike Hranica (The Devil Wears Prada): Am incercat sa facem intodeauna ceea ce ne-a placut...
TRUPE : The Devil Wears Prada

Am discutat de curand cu Mike Hranica, solistul formatiei americane de metalcore, The Devil Wears Prada. Acesta a avut amabilitatea de a ne oferi mai multe detalii despre cel mai recent album de studio al formatiei dar nu a evitat nici discutii legate de Guitar Hero World Tour sau despre competitia pe scena metalcore cu nume precum Trivium sau Bullet for My Valentine. Mai multe aflati chiar de la Mike in randurile ce urmeaza.

Metalfan: Salut si bine ai venit la Metalfan! Ce faceai acum 15 minute?
Mike Hranica: Salut! Tocmai am terminat de mancat la Cheesecake Factory.

Metalfan: Deoarece acesta este primul vostru interviu pentru Metalfan, ar fi bine daca ai putea sa punctezi cele mai importante lucruri din activitatea The Devil Wears Prada de pana acum.
Mike Hranica: Am lansat trei albume de studio, am luat parte la doua turnee Warped Tour dar si multe alte turnee, am cantat in multe tari diferite etc. etc.

Metalfan: Stiu ca dupa ce ati vazut filmul The Devil Wears Prada, ati dorit sa fi putut sa va intoarceti in timp si sa va schimbati titulatura. Care ar fi numele pe care l-ai alege pentru trupa in acest moment?
Mike Hranica: Ne-am numi formatia Five Fish and a Fish. Defapt, am incerca un nume care sa fie un pic mai serios.

Metalfan: Anul acesta ati lansat cel de al treilea album de studio, With Roots Above and Branches Below. Care a fost prima piesa pe care ati compus-o de pe acest material?
Mike Hranica: I Hate Buffering.

Metalfan: Vorbind de piese, a fost greu sa le alegeti pe cele mai potrivite pentru With Roots Above and Branches Below?
Mike Hranica: Nu, la fel cum s-a intamplat cu toate CD-urile noastre, nu am compus niciodata o piesa care nu ne-a satisfacut.

Metalfan: Ok, acum ca am aflat care este prima piesa pe care ati compus-o, spune-mi te rog care dintre ele este cea mai buna, sau sa spunem favorita ta si de ce? Sper ca nu vei spune ca toate sunt bune. :))
Mike Hranica: In acest moment as spune ca Gimme Half este favorita mea. De asemenea, imi place si ce intorsatura a luat Danger: Wildman and Sassafras.

Metalfan: Cel mai recent album al vostru, With Roots Above and Branches Below, a debutat pe locul 11 in topul Billboard 200, inregistrand vanzari de 31,000 de exemplare in prima saptamana. Atunci cand ati inceput lucrul la acest material, va asteptati sa se intample acest lucru?
Mike Hranica: In nici un caz. Vanzarile din prima saptamana au fost cu mult mai mari decat m-as fi asteptat.

Metalfan: Cum ti se pare ca au reactionat oamenii pana in acest moment cu privire la acest material? Fanii, presa metal.....
Mike Hranica: Reactiile au fost grozave. Faptul ca suntem multumiti de With Roots Above and Branches Below este de asemenea important.

Metalfan: Formatii precum Trivium sau Bullet for My Valentine ar trebuii sa inceapa sa se teama pentru pozitiile lor pe scena metalcore? Sunteti pregatiti sa deveniti numarul 1 pe acesta nisa?
Mike Hranica: Hahaha in nici un caz. Unde ne poarta Dumnezeu este cel mai important lucru.

Metalfan: Vorbind de metalcore, formatia voastra a fost descrisa de asemenea ca fiind proto-deathcore, in ce fel simti ca ati contribuit la noua scena metal? Care crezi ca este cel mai important lucru pe care The Devil Wears Prada l-a adus scenei metalice?
Mike Hranica: Nu cred ca am adus ceva substantial scenei metal sau metalcore. Am incercat sa facem intodeauna ceea ce ne-a placut. Acest lucru s-a schimbat radical in timp hahaha!

Metalfan: Cum a decurs turneul din Statele Unite? Aveti in plan sa ajungeti in Europa anul acesta? De asemenea, exista vreo sansa sa ajungeti si in Europa de Est?
Mike Hranica: Tocmai am terminat turneul Warped ce s-a desfasurat in Statele Unite, si cu voia lui Dumnezeu ne indreptam in octombrie spre Marea Britanie/Europa.

Metalfan: Piesa voastra, Dez Moines, a fost facuta disponibila pentru download pentru jocul video Guitar Hero World Tour. Acea piesa a fost aleasa de catre voi sau a fost un lucru ce a fost pus la punct intre casa de discuri si compania care a produs jocul?
Mike Hranica: A fost alegerea noastra. A fost una dintre primele piese pe care le-am compus pentru noul material si ne-am simtit confortabil sa o integram in joc.

Metalfan: Ce parere ai despre jocurile Guitar Hero? Care dintre ele este preferatul tau?
Mike Hranica: Sunt destul de haioase, dar nu ma joc niciodata.

Metalfan: Deoarece artwork-ul noului vostru album a fost realizat de catre Dan Seagrave, ne-ai putea spune cateva cuvinte despre munca sa?
Mike Hranica: Cel mai familiar artwork al lui imi este cel pe care l-a realizat in urma cu cativa ani pentru Becoming the Archetype. Categoric munceste foarte mult pentru trupele metal, iar ceea ce a realizat pentru noi s-a dovedit a fi perfect. Pana acum este artwork-ul meu preferat din toate punctele de vedere.

Metalfan: Ok, asta a fost tot. In final poti adauga ceva daca mai doresti sau poti transmite cateva cuvinte cititorilor Metalfan.
Mike Hranica: Iti multumesc pentru interviu! Intrati pe www.myspace.com/tdwp.

Autor: H.
Vezi galeriile trupelor: The Devil Wears Prada

   October 20, 2009  | 4 Comentarii  | 13574 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Mike Hranica (The Devil Wears Prada): Am incercat sa facem intodeauna ceea ce ne-a placut...

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri