interviuri rock

Nige Rockett (ONSLAUGHT): ...as lua Onslaught in urmatorul turneu mondial Maiden

Nige Rockett (ONSLAUGHT): ...as lua Onslaught in urmatorul turneu mondial Maiden
TRUPE : Onslaught

Voi începe cu precizarea că nu e un interviu tipic cu întrebări legate de turneu, (toată lumea ştie datele), de proiectele viitoare (albume noi), de înregistrări (nu mă pricep deloc la chestii tehnice; ştiu doar că sună bine sau prost)... Vom încerca o abordare personală şi amuzantă.
Să începem...
 
RomanianThrashMetalClub: Dacă ai putea elimina ceva din programul zilnic, ce anume ar fi şi de ce ?

Nige Rockett: Somnul. E o pierdere de vreme... Ne pierdem mai bine de un sfert din viaţă dormind. Aş putea face mult mai multe dacă aş fi treaz non-stop.
 
RomanianThrashMetalClub: Dacă te-ai trezi că eşti managerul lui Iron Maiden, care ar fi primul lucru pe care l-ai face ?
Nige Rockett: N-aş dormi... hahahaha Dacă aş fi dl Smalwood, când m-aş trezi aş lua Onslaught în următorul turneu mondial Maiden.
 
RomanianThrashMetalClub: Care a fost cea mai bună replică de agăţat pe care ai auzit-o ?
Nige Rockett: "Ai vrea să vii în cabana mea din pădure, cu mine şi prietena mea ?" Mi s-a întâmplat la un festival mare din Europa, la petrecerea de după concert. Le-am refuzat politicos pe cele două tinere, pentru că nu voiam să mă trezesc mort pe undeva... Hahaha.
 
RomanianThrashMetalClub: pune-ne un lucru adevărat şi o minciună despre personalitatea ta şi lasă-i pe cititori să afle care sunt.

Nige Rockett: Nu îmi e niciodată frică / Sunt foarte leneş
 
RomanianThrashMetalClub: Ce te înnebuneşte ?
Nige Rockett: Simplu. Laşii !
 
RomanianThrashMetalClub: Care e cel mai tâmpit lucru care s-a spus despre tine ?
Nige Rockett: Am auzit mereu poveşti cretine despre mine. Unele dintre ele erau enervante... Cred că cea mai tâmpită a fost când aveam 16 ani, iar un dobitoc s-a hotărât să lanseze zvonul că am fost adoptat. De ce ? Nu ştiu... Oamenii geloşi mint. Din păcate pentru el, eu semăn foarte mult cu mama, aşa că a fost o idee foarte proastă... hahahaha
 
RomanianThrashMetalClub: Când erai mic, ce voiai să te faci ?

Nige Rockett: Fotbalist, ca mulţi dintre copiii din Anglia. Problema e că am descoperit femeile, muzica şi alcoolul, iar apoi am făcut o trupă care se cheamă Onslaught. Cred că am făcut o alegere bună ;)
 
RomanianThrashMetalClub: Dacă ai putea să ai un stoc nelimitat de ceva anume, ce ai alege ?
Nige Rockett: Banii, desigur !
 
RomanianThrashMetalClub: Dacă ai putea să fii altcineva pentru o zi, ce ai alege ?
Nige Rockett: Manager la Chelsea FC. Cred că aş face treabă bună.
 
RomanianThrashMetalClub: Povesteşte-ne o întâmplare amuzantă din viaţa ta.
Nige Rockett: E o întrebare grea. Au fost multe întâmplări nebuneşti în viaţa mea, iar unele sunt prea jenante ca să le pot pomeni. Unul dintre cele mai amuzante a fost când i-am dat foc unui tehnician, după un show în Olanda. Trebuia să bea o bere înainte ca hârtia igienică din fundul lui să ardă până la capăt. Trebuia să fie şase foi, dar noi i-am pus doar două. S-a ars... Apoi a fugit la chiuvetă, a pornit apa şi s-a aşezat în ea, dar chiuveta a căzut, pentru că era prea gras, şi am făcut o inundaţie. Am murit de râs !
 
RomanianThrashMetalClub: Am totuşi o întrebare legată de muzică... În turneul acesta, care trece şi prin Bucureşti, veţi cânta în întregime The Force. E o răzbunare pentru Sanity Days, a lui Grimmet, Grice, Stallard şi Jordan ? Au umblat multe zvonuri pe tema asta, dar nimeni n-a spus nimic. Vrei să comentezi ?
Nige Rockett: Dimpotrivă ! Suntem profesionişti şi avem o atitudine profesionistă faţă de muzică. Turneul The Force le oferă fanilor ceva ce ne-au cerut timp de mulţi ani... Nu am nici timp şi nici chef să mă gândesc sau să răspund la ceea ce au făcut ei...
 
RomanianThrashMetalClub: Îţi mulţumesc pentru interviu şi abia aştept să ne vedem sâmbătă şi să bem nişte beri!
Nige Rockett: Mulţumesc, a fost o plăcere. A fost un interviu neobişnuit, dar a fost destul de dificil.

Un mesaj din partea lui Sy Keeler pentru cei ce vor veni la Romanian Thrash Metal Fest, in data de 13 octombrie in club Fabrica, poate fi urmarit online.
   October 12, 2012  | 0 Comentarii  | 5588 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Nige Rockett (ONSLAUGHT): ...as lua Onslaught in urmatorul turneu mondial Maiden

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri