interviuri rock

Satanochio: 731 de zile in iad

Satanochio: 731 de zile in iad
TRUPE : Satanochio

Caleasca decapotabila condusa de doi cai cu cap de sarpe si picioare de gaina a venit sa ma ia de la Lujerului la fix. Drumul spre conacul ascuns intr-o padure blestemata, inmormantat in vita de vie cu frunza negara din care musteste vinul intunecat nu a fost lipsit de peripetii dar despre acestea va voi povesti altadata.
La conacu fara nume, facut din caramizi din lapte ruginit, timp de 666 de ore am asteptat in intuneric, distrat de menestreli si Mascarici - si asta pentru ca am avut tricou cu Satanochio! Altfel nu as fi supravietuit. Grui Sanger era sa-mi taie capul dar si-a dat seama ca eram myspacetopfriend. Si am scapat. 

 


In restul de timp petrecut in iad la conac, satan s-a dat de 3 ori peste cap si Grui Sanger m-a invatat sa fac solo-uri simplute si banale cu floyd rose simbolic.
Dupa aia, am descoperit sub un pat inmormantat cu 88 femei ss (maicute), mormantul lui Stefan cel Mare din Rusia. Patul, desi banuiam ca ar fi fost al lui Satanochio, era de fapt al unui corb, care isi inmuia capul intr-o galeata plina cu plete in vant, care in urma repetatatelor agresiuni sexuale a fost obligat sa traga voci.
In acest mediu primitiv, am facut primele incercari ca vocal. Dupa o luna am fost cooptat de o trupa neimportanta, dar pe termen mediu si lung pentru a-mi face un background muzical. Corbul mi-a recomandat laptoza metallica, care, in opinia lui de specialist-profesionist, care inainte de a incepe sa traga vocea pe o strofa, trage mai intai introducerea pe nas, garanta ca o sa ma tina vocea timp de 666 de concerte live! Punct.
Fix inainte ca regii intunericului sa mustre femeile din sala de mese sa iasa acasa am mai apucat sa invat cum se trage o toba cu telefonu', care in ciuda aparentelor, suna primitiv, adica calitativ STAS si se intelege totul clar.
Din pacate, cand am ajuns acasa si am deschis laptop-ul pentru a aranja interviul, am primit mesajul "Satan is in your extended network - fatal erorror ocurred." - cred ca s-a datorat alfabetului chirilic. Noroc ca managementul lor mi-a trimis un interviu aparut intr-o revista de renume mondial. In continuare il puteti citi si voi: copi peist.

 

666. De ce?
Satanochio: Pentru ca trebuie.
GS: D.A.I.A.


17. In final un cuvant pentru rockerii din Romania:
Satanochio: Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
GS: Slava ce? Bah roackare! Aia e chitara electronica? Canta-mi si mie un Adrian !

16. Ce planuri de viitor aveti?
Satanochio: Sa facem ceva incredibil.
GS: Sa ne dam peste cap si poate ne transformam in Belphegor !

15. Ce muzica ascultati?
Satanochio:Nu pot sa ascund faptul ca ma enerveaza teribil intrebarea. Ascult ce simt nevoia sa ascult.
GS: Ascult tot ce nu-i place in metal metalistului adevarat de azi , tot ce e de c***t pentru el si tot ce nu-i convine lui; deci ascult si Cannibal Corpse, Dark Funeral, Deicide, Keep of Kalessin, Ihsahn, Dissection, Strapping Young Lad, Darkthrone etc, etc, etc .... :))) , nu spun ca nu ascult toate trupele astea, dar sunt exemple de trupe mari care in ochii metalistului nu sunt trupe de metal adevarat si mai sunt si de c***t pe deasupra... In momentul in care cineva din tara asta va putea fi la nivelul unei trupe enumerate mai sus, atunci eu imi voi da masca jos (adica palaria, pardon). Stii!? Niciodata nu am putut sa compar un gen de metal cu altul, fiecare din genurile de metal au calitati de inegalat, plecand de la compozitie pana la versuri, sound si imagine si asta pentru ca diferenta o face stilul.

Nu poti sa vii tu, care canti doom, sa spui ca poti canta orice... daca simti un stil atunci e mult mai usor SA INVETI A-L CANTA, daca nu, atunci poti sa te dai si peste cap, ca nu-ti va iesi nimic. Daca o trupa de progresiv a ajuns sa se compare cu una de black sau de death si invers, atunci inseamna ca "new wave of british heavy metal" e cel mai nou stil de metal inventat pana acum! The only problem in this case is the solution and the solution is myspace top friends :))))

14. Ce fac membrii Satanochio in timpul liber?
Satanochio: Fac vraji, se inchina la fiecare biserica pe langa care trec, lasa babele care-i inghiontesc agresiv in metrou sa stea jos, zambesc oamenilor si apoi blesteama... se dau mari, acuza... se casatoresc din interes, se geleaza, nu beau, nu fumeaza, se duc la cuafor unde vorbesc probleme politice, strainii intelegerii lor, alerga dupa oferte, salveaza interese obscure, se streseaza in permaneneta ca fularul lor nu mai este la moda, se prostitueaza la locul de munca pentru prime si viseaza numai bani. In afara de asta, isi vad de treaba lor, care este mult mai importanta decat ingusta lume in care s-au nascut.
GS: ...mdea... trecand peste adevarul indubitabil infatisat de Satanochio prin cele spuse mai sus, membrii Satanochio mai mananca si gaini morti si cocosi moarte :))) Cocosul negru de ignat zis si Kocoshococock si gaina rosie zisa si Rock! Ne intereseaza foarte mult soundul pe care il va avea urmatorul album Satanochio si pentru asta lucram zilnic, avem multe de parcurs pentru conceptul acestui album si pentru asta lucram tot zilnic, mai mult de atat compozitia va fi una nemaiascultata pana acum (de noi)
ps: ;) , va fi un album conceptual, deci avem mult de munca si ne vom zbate pentru ca rezultatul sa fie unul "primitiv si cu solouri simplute", intr-un cuvant "RAW"!

13. Raspundeti la ea.
Satanochio: Pentru ca sunt singurul care ar putea raspunde.
GS: Pentru ca atunci cand eram mici nu ne dadeam seama cat de PROSTI suntem. CE PROSTI SUNTEM! :))))

12. Ce intrebare v-ati pune voua?
Satanochio: De ce m-as intreba ceva?
GS: Eu as vrea doar sa profit de aceasta ocazie pentru a-L saluta cu respect pe Satan... Hail Satan! "De ce oare suntem noi metalisti?"

11. Compenseaza clipurile lipsa concertelor?
Satanochio: In opinia mea da. Acestea sunt povesti, care ne sustin vizual ideile, nu alteratii de moment care fac doar sa curga berea. Concertul este o definitie prea frumoasa si elevata, adusa unei intamplari atat de reduse.
GS: ...inca odata - la noi in tara nu exista profesionalism - deci LIVE = VIDEO

10. De ce nu cantati live?
Satanochio: Pentru ca nu avem de ce sa cantam live.
GS: Nu cred ca trebuie sa demonstram nimanui faptul ca suntem capabili sa cantam, nu asta este scopul unui live, muzica e o forma a artei si aceasta poate fi exprimata in multe moduri, nu neaparat live, ... avand experienta live pot spune ca LIVE-ul este in cele mai multe cazuri un pretext pentru a scoate bani in momentul in care nu reusesti sa vinzi albumul, este doar caz de distractie (si asta doar la noi in tara), noi nu vrem sa facem parte din aceasta categorie si nu vom concerta decat in momentul in care vom simti ca este cazul. Noi ne respectam ascultatorii si vrem ca si acestia sa ne rasplateasca cu acelasi sentiment, de cate ori s-a aratat cineva interesat de trupa Satanochio, acea persoana a fost rasplatita, noi incercam sa avem cat mai multe de oferit si asta nu pentru a ne face placuti, doar pentru a putea rasplati cum se cuvine un adevarat ascultator al acestei trupe! In momentul in care la un concert, publicul va avea cat de cat un respect fata de trupa care s-a urcat pe scena (pentru public) atunci s-ar putea spune ca momentul a sosit si pentru Satanochio sa cante live... pana atunci insa, NU!

09. V-ati gandit sa faceti un dvd cu aceste videoclipuri?
Satanochio: Da, ne-am gandit. Nu i-a venit inca vremea.
GS: Am avut in plan acest dvd, tinand cont ca am avea ce sa punem pe el... dar in viziunea noastra mai avem de strans material, poate daca NU ne ajuta d-zeu vom reusi sa realizam videoclip pentru fiecare din piesele de pe I Am Satanochio, daca ne ajuta d-zeu, atunci trupa Satanochio se va destrama si asta pentru ca noi nu lucram decat cu Satana !

08. Pentru aniversarea de 2 ani, aveti in plan ceva special?
Satanochio: Da. Este vorba de ceva special in primul rand pentru ca este ceva diferit de prima noastra aniversare. De data asta am cazut de acord asupra reeditarii unei piese mai vechi.
Ne-am gandit la Hei hai hei hei caini, pt ca este o piesa cu adevarat speciala, care ne placea foarte mult. Am schimbat-o 100%. Adica am retras chitarile si bassul, am schimbat radical versurile, am retras vocile, am refacut tobele.
O menire ascunsa a piesei este aceea de a prezenta noul sound, iar oamenii cu care lucram au facut la acesta piesa un videoclip bestial. Ramane in continuare singura piesa Satanochio cu versuri in limba romana.
GS: ... eu ce sa mai zic... lucram la urmatorul material plus trei coveruri pe care nu le vom anunta pana in momentul in care vor fi gata.

07. Puteti sa prezentati pe scurt fiecare clip?
Satanochio: Dreaku-dracu - nebunie pura, nu stiu... cuvintele sunt de prisos. Trebuie mai intai sa suferi ca sa poti zambi la acel videoclip.
Daemon - Frica. Straniu. O casa in padure. Rece. Moarte. Aproape.
The return of rats and the black plugue - o piesa atat de abstracta si foarte greu de subliniat pe latura video. Poate si din acesta cauza ne-am folosit de niste peisaje. Am incercat un experiment.
Revelation - revolutie... Poate si pe latura video... Cel putin in metal. Cred ca a iesit unul dintre cele mai sataniste video-uri pe care le-am vazut! Este o combinatie stranie si in aparenta oribila.
Dark days will come - O piesa la care tin foarte mult. E asemenea urii neexprimate, transformata in tristete. Este o alta piesa revolutionara, care beneficiaza de un suport video de exceptie.
Burn - e simplu. Suntem noi, asa cum am fi vazuti de oameni, in mijlocul lor.
Into the valley of death ....cred ca textele exprima exact starea de spirit a video-ului...
You deserve to die ...piesa a fost scrisa ca o dedicatie personajelor pe care le uram cel mai mult pe lumea asta. Desi este vorba de ura in stare pura, povestea curge pe un ton haios mai ales pentru devoratorii inteligenti de filme horror.

The only problem is the solution and the solution is myspace top friends.
Grui Sanger

GS: Dreaku-dracu - un video despre care nu pot spune prea multe avand in vedere faptul ca eu nu faceam parte din trupa la momentul respectiv... dar este doar o imagine de inceput asa cum si finalul lamureste acest lucru;


Daemon - de aici incepe cu adevarat povestea trupei, mentionand aici si latura horror, hai sa-i zicem latura serioasa a trupei, un video care ne-a dat un punct mult mai exact de plecare in ceea ce avea de facut mai departe.
Daemon - un video despre noi, despre Satanochio, pentru ca noi nu existam defapt, suntem doar niste umbre intr-o lume de kkt;
The Return Of Rats And The Black Plague - destul de sugestiva explicatia lui Satanochio... avand in vedere faptul ca acest videoclip este unul experimental, este unul interpretabil, textele exprima mult mai mult decat imaginea in acest caz;
Revelation - este imaginea intreg albumului, filmarile au fost realizate in aceeasi perioada cu sedinta foto pentru coperta, adevarat - este o revolutie!
Dark Days Will Come - una din preferatele mele - este videoclipul la care s-a stat cel mai mult si din punctul meu de vedere - se vede, este modalitatea de a exprima cat se poate de subtil un mod de viata pe care oricare dintre noi il avem (mai departe imaginatia isi spune cuvantul)
Burn - da suntem noi ... ;
Into The Valley Of Death - intro - introducerea in album. Este precum o sirena inaintea unui bombardament;
You Deserve to Die ! un video la care m-am distrat copios... un video care pe altii i-a speriat >:) ... Cel mai important de stiut in cazul acestor videoclipuri este faptul ca pentru aceasta trupa conteaza fiecare amanunt.

 

06. Vad ca aveti mai multe clipuri decat prevede legea in Romania, cum s-a ajuns aici?
Satanochio: Am facut o data videoclip la Dreaku-dracu. Nici acum nu am prea priceput ce a inteles lumea din el, dar eu unul m-am simtit bine si am zis sa continuam pe ideea asta. Distanta, care este un lucru absolut necesar in cazul nostru, este foarte bine pusa in valoare asa. Ah, da... si pentru amatorii de barfe, suntem prieteni cu 13 si gasca lui de cineasti. Hahahaha!
GS: Initial am vrut sa facem un clip  pentru fiecare piesa de pe album si asta in ideea de a exprima mai mult decat pare ca s-a realizat prin sunet.

05. Cat de mult conteaza imaginea pentru voi?
Satanochio: Imaginea suntem noi.
GS: Imaginea conteaza pentru noi.

 

         

 

04. Mai exact?
Satanochio: Am tricou cu Sicomed.
GS: Nu beau decat cafea. In general cica foarte putin timp si fara droguri, ba chiar unii cica ar face un album de black in 12 ore (ex: Burmuz) si asta pentru ca, fara indoiala, sunt prea buni... noi astia mai primitivi din fire si fara indoiala extremi de satanisti stam ca prostii luni de zile sa compunem, sa tragem, consumam multa aspirina, iar compunem, iar tragem, mai bem si cafea si in final dupa atata munca, ne dam seama de la altii ca de fapt suntem doar o trupa de black metal primitiv "raw" cu solouri simplute, care dupa ce ca nu stie sa cante nici nu vrea sa se coboare la nivelul unei trupe adevarate care canta live! Stati linistiti! Pe viitor, nu vom mai canta black metal primitiv, vom face tot posibilul sa cantam un doom in trei acorduri, poate si un death - tot in trei acorduri, asta asa ca sa se auda fiecare instrument, clar, cristal, ca la check sound, ca o adevarata trupa de metal romaneasca, sau poate chiar nu o sa mai cantam metal, asa o sa intram si noi in randul trupelor de "metal" respectate de toti metalistii de la noi si in final o sa facem tot posibilul sa cantam ca trupele ce ne plac noua mai mult, numai ca atunci o sa scoatem un album la 10 ani ;) !

03. Cat ati investit in primul, al doilea si in ultimul produs?
Satanochio: Si noi, ca si alti apropiati, din ce in ce mai multa pasiune.
GS: Foamea vine band cafea. Cred ca am investit in jur de 12 ore :))))

02. Cum e mai bine sa invetzi sa canti? Pe scule bune sau pe scule proaste?
Satanochio: Daca reusesti sa canti corect pe scule proaste, cand vei canta pe scule bune, vei putea face si mai multe. De fapt e bine sa invetzi sa canti ascultandu-ti inima mai intai,
si apoi "scula".
GS: Eu am invatat sa cant Spiritual Healing pe o chitara cu corzi din guta si acum, se pare, cand am pus mana pe o chitara calumea, nu mai stiu sa cant decat black metal primitv.

01. Sunteti o trupa la misto?
Satanochio: Nu-mi place sa copiez.
GS: Slava ce? Suntem o trupa misto >:) !

 

 

 

Top 5

Grui Sanger:
1. Darc Fiuneral
2. Cennibal Corps
3. Meihem
4. Behemot
5. Belfegor, Old Men's Ciaild, Dimu Borghir etc.

Satanochio:
1. Satanochio
2. Emperor
3. Oxiplegatz
4. Kreator
5. Georg Frederich Handel

 

 

Quiz:

Cate un cuvant despre:
1. Ion Iliescu
Grui Sanger: Satana in varianta proasta.
Satanochio: Piata Matache.
2. Maniac (Mayhem)
Grui Sanger: Satana in varianta ok.
Satanochio: Dracu-cu-scandalu.
3. Chasey Lain
Grui Sanger: Asta cine e? Actrita ca trompeta de la soarele amar, care canta si la fluier si scrie si poezii dupa care face filme?
Satanochio: Beverly Hills. America trebuia sa aiba t**e in loc de stele pe drapel.
4. Miorita
Grui Sanger: Moldoveni daia cu pamantul vandut la rusi si la turci.
Satanochio: Moldova.
5. MTV
Grui Sanger: Moldova Taram Vietnamez.
Satanochio: Sampanie si sex.

 

Alege varianta corecta:

1. Ziua sau noaptea?
Grui Sanger: Noaptea.
Satanochio: Tu ce crezi?
2. Lucky sau Strike?
Grui Sanger: Sprite.
Satanochio: Strike.
3. Palmolive sau Duru?
Grui Sanger: care spala bine...
Satanochio: c**u.
4. Napalm Death sau Cannibal Corpse?
Grui Sanger: Cannibal Corpse.
Satanochio: imposibil.
5. Est sau Vest?
Grui Sanger: Sud.
Satanochio: Nord.
 

Autor: JohnBlack
Vezi galeriile trupelor: Satanochio

   December 12, 2006  | 76 Comentarii  | 43242 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satanochio: 731 de zile in iad

  • bah, la studiu. bah baieti....

    1. Posted by Fane | 12 Decembrie 2006 23:49
  • Geniale pozele,
    mai ales prima
    Go, go John Black!

    2. Posted by Mikix | 13 Decembrie 2006 00:45
  • foarte tari fotografiile!

    3. Posted by klawz | 13 Decembrie 2006 12:37
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri