interviuri rock

Soundcheck 5 cu Iulian Rob (MONARCHY)

Soundcheck 5 cu Iulian Rob (MONARCHY)
TRUPE : Monarchy

Discografia trupei nu consta decit intr-un miniCD inregistrat in sala de repetii, dar asta nu i-a impiedicat pe bucurestenii de la Monarchy sa devina una dintre marile sperante alte scenei metalice romanesti. Foarte activi pe scena, cu prezente la unele dintre cele mai importante festivaluri (Rock the City si Artmania) si concursuri (Maximum Rock - Suport pentru Underground si Global Battle of the Bands), Monarchy lucreaza in prezent la albumul de debut, care va fi lansat in aceasta toamna. Conform proverbului "spune-mi ce asculti, ca sa-ti spun cine esti", hai sa-l cunoastem mai bine pe chitaristul Iulian Rob:



Metallica – Master of Puppets

Este primul album pe care l-am cumparat, bineinteles o caseta piratata, in ’86 nu prea aveai de unde sa cumperi asa ceva in Romania. Este albumul care m-a convins ca metal-ul este genul de muzica care imi este propriu.



Cacophony – Speed Metal Symphony (Marty Friedman&Jason Becker)
Pur si simplu devastator!



Queensryche – Operation:Mindcrime

Despre acest album as putea sa vorbesc zile intregi, nu gasesc nici acum dupa atatia ani cuvintele cele mai potrivite pentru a descrie aceasta capodopera.Imi aduc aminte ca dupa ce am vizionat pentru prima data varianta live “Operation:Livecrime” nu am mai reusit sa vorbesc cateva zile.



Steve Vai – Passion and Warfare

Cateodata, Dumnezeu face misto de noi. In momentul cand am ascultat albumul asta am crezut ca un om de pe alta planeta s-a apucat de cantat la chitara. Pur si simplu este perfectiunea intruchipata. Este un album de care nu pot sa ma satur, o genialitate exprimata prin compozitie, executie, feeling. Pur si simplu MAGNIFIC!!!



Dream Theater – Images and Words

Am lasat la urma albumul care mie personal mi-a schimbat viata, perceptia muzicii. Este albumul care mi-a facut ordine in toata scala mea de valori, este albumul care mi-a modificat pentru totdeauna urechea. NU ai voie sa scrii asa ceva, este inuman si asta e valabil pentru tot ce inseamna aceasta “adunatura” de zei – DREAM THEATER. Care or fi fost sfintii care le-au pus acestor oameni muzica in suflet si instrumentele in maini? Este incredibil ce au realizat si realizeaza in continuare acesti baieti. Este singura trupa petru care intotdeauna o sa folosesc un singur cuvant: SUPREM! Scuza-ma ca m-a luat valul, dar in momentul cand vorbesc despre Dream Theater, n-am cum sa fiu altfel.

Autor: Klawz
Vezi galeriile trupelor: Monarchy

   September 22, 2011  | 0 Comentarii  | 4056 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Soundcheck 5 cu Iulian Rob (MONARCHY)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Interviuri