stiri rock

15 aprilie: ultima zi pentru inscriere in W:O:A Metal Battle Romania 2012

15 aprilie: ultima zi pentru inscriere in W:O:A Metal Battle Romania 2012
Duminica, 15 aprilie 2012 este ultima zi in care trupele romanesti de rock se pot inscrie pentru faza nationala a concursului W:O:A Metal Battle. Pana in 20 aprilie vor fi anuntate trupele care se vor lupta in semifinalele regionale pentru un loc in finala nationala ce se va desfasura in 17 mai 2012, in Oldies Pub din Sibiu.

Formatiile care vor sa se inscrie in preselectie trebuie sa trimita pana la data de 15 aprilie 2012 o biografie a trupei, 2 fotografii promo si adresa web (myspace sau pagina personala) unde se pot asculta cel putin trei compoziții proprii. In urma preselectiei un juriu international va desemna trupele care vor participa la finala nationala ce se va desfasura la Sibiu. 
 
Formatia din Romania declarata castigatoare va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume!
 
Trupele participane la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. Incepand cu editia din acest an castigatoarea finalei internationale va obtine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casa de discuri heavy-metal independenta din lume. 
 
In prezent, W:O:A Metal Battle se desfasoara in 30 de tari diferite. Din 2004, de cand se desfasoara anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs international de talente pentru tinere trupe ale genului

Finala internationala va avea loc in perioada 02.–04.08.2012, in cadrul marelui festival Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.
 

Sursa: WOA Metal Battle Romania
 
Posted by Dragos P., at 12:14 |  April 11, 2012  | 0 Comentarii  | 2685 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 15 aprilie: ultima zi pentru inscriere in W:O:A Metal Battle Romania 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri