stiri rock

15% reducere la biletele pentru concertul SCORPIONS la Bucuresti!

15% reducere la biletele pentru concertul SCORPIONS la Bucuresti!

In perioada 21-24 aprilie, in oricare din magazinele partenere Biletoo se pot cumpara bilete la concertul de adio al trupei Scorpions cu 15% mai ieftine! Oricine cumpara in aceasta perioada un bilet la Gazon A sau la Gazon B primeste o reducere de 15%!

Aceasta promotie este valabila in toata reteaua biletoo.ro, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Victoria – Midola Music si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online, pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! Biletele comandate online in aceasta perioada vor fi livrate incepand cu data de 26 aprilie!
 
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 128 lei (pret intreg) – Gazon B –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 108.8 lei
- 190 lei (pret intreg) – Gazon A –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 161.5 lei
- 265 lei – Golden Circle
- 350 lei – Tribuna

Scorpions, cel mai vechi grup de rock german vine in Romania pentru ultima oara, pentru un concert de adio! Acest eveniment va fi o adevarata sarbatoare a muzicii rock! Nemtii au pregatit un show grandios pentru admiratorii ce vor veni sa isi ia adio de la ei! In deschidere vor canta Trooper si Christian Becker & Avenue!

Concertul Scorpions este organizat de Project Events, va avea loc pe 9 iunie la Zone Arena din Bucuresti si face parte din turneul de adio al nemtilor: “Get Your Sting And Blackout World Tour”!



MAI MULTE DESPRE Scorpions, Trooper
Posted by Ella, at 22:06 |  April 20, 2011  | 0 Comentarii  | 3831 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 15% reducere la biletele pentru concertul SCORPIONS la Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri