stiri rock

1500 locuri de parcare la Romexpo pentru participantii la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

1500 locuri de parcare la Romexpo pentru participantii la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival
Organizatorii Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival vor pune la dispozitia participantilor la cele 3 zile de festival 1500 de locuri de parcare in complexul Romexpo. Acest serviciu este cu plata, iar spatiul alocat este Parcarea C a complexului Romexpo.

Accesul in locatie se va face incepand cu ora 14.00, in fiecare dintre cele 3 zile, iar concertele vor incepe la ora 15.15 (vineri), respectiv 15.30 (sambata si duminica). Fanii vor avea parte de muzica buna, lumini si sunet de exceptie, efecte pirotehnice si un veritabil show rock, pana in jurul orei 23.00 cand este preconizat finalul fiecareia dintre cele 3 zile de festival.

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmati sambata de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax) si Vita de Vie, pentru ca in ultima zi trupa Rammstein sa urce pentru prima data pe o scena din Romania, in incheierea recitalurilor  Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amara.




MAI MULTE DESPRE Accept, Alice in Chains, Anathema, Anthrax, Luna Amară, Manowar, Megadeth, Metallica, Orphaned Land, Paradise Lost, Rammstein, Slayer, Stone Sour, Vita de Vie, Volbeat
Posted by Dragos P., at 12:11 |  June 24, 2010  | 0 Comentarii  | 4784 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 1500 locuri de parcare la Romexpo pentru participantii la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri