stiri rock

20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov) pe 13 februarie

20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov) pe 13 februarie

Ziua de 13 este cu noroc pentru cei care încă nu şi-au cumpărat bilet la Festivalul Ghost. Acesta va avea loc în perioada 13-14 iulie, pe terenul de biatlon de la baza  cetăţii Râşnov şi se anunţă a fi un eveniment complex, cu caracter intercultural  ce reuneşte o formă variată de manifestări artistice şi activităţi recreative, într-un cadru natural, îndepărtat de aglomeraţia citadină.

Serile vor fi rezervate concertelor, trei nume fiind deja confirmate: Trobar de Morte (Spania), The Moon & the Night Spirit (Ungaria) şi  Allerseelen (Austria).

Cvintetul spaniol Trobar de Morte îmbină sunetele celtice şi folk cu avangardismul goticului atmosferic, oferind publicului un show spectaculos şi plin de culoare, aflat la graniţa dintre muzică şi teatru.

La rândul său, duoul maghiar The Moon & the Night Spirit învăluie misticismul antic într-o atmosferă onirică. Formaţia şi-a găsit identitatea în zona folk-pagan, activează din 2003, a lansat patru materiale audio şi a fost descrisă drept “aducătoarea unui suflu nou” pe acest segment.


Cât despre Allerseelen, trupa considerată adevărat pionier în zona sonorităţilor de folk industrial şi electronic va ajunge în premieră în România, într-o nouă componenţă: alături de veteranul Gerhard Hallstatt (voce) pe scena de la Râşnov vor evolua percuţionista de origine olandezo-austriacă Christien H (Volksweerbaarheid),  şi basista Noreia care activeaza in trupe de black metal din Austria.


Festivalul va include şi o zonă de activităţi complementare. In spiritul apropierii de valorile tradiţionale aceasta va include: ateliere de arte si meşteşuguri, expoziţii de pictura, fotografie & arta tradiţionala, reprezentaţii  & demonstraţii de reenactment, proiecţii de film, carnaval. 

Promoţia este valabilă în reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti sau online pe www.eventim.ro

Evenimentul este organizat de Cavalleria Events


Posted by Ruxia Sandru, at 16:20 |  February 09, 2012  | 0 Comentarii  | 2611 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 20% reducere la biletele pentru Festivalul Ghost (Rasnov) pe 13 februarie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri