stiri rock

5 ani de la primul material aparut pe Metalfan

5 ani de la primul material aparut pe Metalfan

Aproape uitasem. Intre cinci concerte, trei festivaluri, doua interviuri si cateva zeci de stiri - aproape uitasem. Uitasem de 7 aprilie 2004, cand Dragos P l-a intervievat pe Coro si a facut astfel primul articol care a aparut pe www.metalfan.ro. Organizasem de ceva vreme forumul si, jumate entuziasti-jumate speriati de amploarea pe care o luase treaba, ne-am decis sa trecem si la webzine. La inceput am fost Admin, Dragos P, Sake, Skydancer si Tzugu. Dupa aceea s-au alaturat Klawz, Nebel, Cynyc, John Black, Tier si multi multi altii pe care am uitat poate sa-i mentionam. De-aia exista si comments si posibilitatea de a rectifica, nu? :)

Eram complet boemi, (chiar si) mai subiectivi decat acum, iar "piata" de metal era mai degraba un cerc de oameni uniti de pasiunea pentru muzica asta si uneori dezbinati de tot felul de orgolii. Intre timp - din fericire, zicem noi - chiar s-a creat o piata, o industrie, cu toate bunele si relele pe care le are orice industrie in Romania. Speram ca am contribuit si noi la chestia asta - cu site-ul, cu ceva concerte, cu emisiunea de la CityFM. Boemia ne-a mai disparut - probabil toti cei care fac mii de calcule dupa un concert stiu la ce ne referim. Pasiunea insa a ramas. Si a ramas pentru ca am gasit oameni la fel de entuziasti ca si noi - Hellhammer, MAD, Goss, GAS, Max, Ella, Vile, Dan Ioan Milu.
Acum e mai simplu - intr-un fel. Exista proceduri, acreditari, organizatori si ceva mai multi oameni dispusi sa fie ziaristi pentru o zi. Exista site-uri de rock din ce in ce mai multe si, credem noi, din ce in ce mai bune. Exista case de discuri, exista trupe mai multe, exista cateodata chiar si sponsori pentru muzica asta nu foarte populara.
Dar pentru noi intotdeauna ramane inceputul de acum cinci ani si replica emotionata a lui Coro: "Salut Dragos si multumesc pentru interes si interviu!". O sa incercam sa n-o uitam.

Redactia Metalfan

Posted by at 00:00 |  April 16, 2009  | 31 Comentarii  | 2880 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 5 ani de la primul material aparut pe Metalfan

  • La multi ani, la multi ani, da de baut cand dati?

    1. Posted by Svart | 16 Aprilie 2009 18:26
  • LA MULTI ANI METALFAN !!!

    2. Posted by catalin | 16 Aprilie 2009 18:39
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri