stiri rock

7inc prezintă Crippled Black Phoenix și The Devil’s Trade live la Quantic pe 10 octombrie

7inc prezintă Crippled Black Phoenix și The Devil’s Trade live la Quantic pe 10 octombrie
Crippled Black Phoenix, trupă britanică de progressive post-rock din UK, va cânta pe 10 octombrie la Quantic Club. Concertul face parte din turneul „The Perfect Tour of Total Pleasure”, care promovează cel mai nou material discografic, intitulat „Great Escape”, lansat via Season Of Mist. Trupa va fi susținută în deschidere de The Devil’s Trade.
 

Crippled Black Phoenix a fost creată în 2004 la inițiativa multi-instrumentistului Justin Greaves, pe atunci toboșarul trupei Iron Monkey. Acesta, împreună cu Dominic Aitchinson, basistul de la Mogwai, au creat un sound definit ca artă muzicală prin compozițiile și autenticitatea abordată. Trupa include sau a inclus artiști care au cântat cu At the Gates, Gonga, Electric Wizard sau Hearts of Black Science. Stilul abordat este un progressive, îmbinat cu post-ambiental rock şi este generat prin instrumente muzicale din era victoriană, alături de cele moderne. Cu şapte albume la activ, Crippled Black Phoenix a devenit un grup consacrat în underground.



Seara va fi deschisă de The Devil’s Trade din Ungaria, un proiect muzical de tip one-man-show, al cărui sunet se prezintă metaforic ca "praful de care omul se scutură în timpul călătoriei sale prin viață". Preţul unui bilet pentru acest concerte este de 50 de lei. Bilete sunt disponibile prin Eventbook și se pot achiziționa în seara evenimentului de la intrare sau online. 



Programul concertelor este următorul:
19:00 doors open;
20:00–20:45 The Devil's Trade;
21:00–22:30 Crippled Black Phoenix.

Sursa: 7inc


MAI MULTE DESPRE Crippled Black Phoenix, The Devil's Trade
Posted by Gina S., at 11:14 |  October 08, 2018  | 0 Comentarii  | 4362 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă Crippled Black Phoenix și The Devil’s Trade live la Quantic pe 10 octombrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri