stiri rock

7inc prezintă: Dopelord, Void Forger şi Ropeburn, sâmbătă, 24 februarie în Quantic

7inc prezintă: Dopelord, Void Forger şi Ropeburn, sâmbătă, 24 februarie în Quantic
Dopelord vine în Bucureşti sâmbătă, pe 24 februarie, alături de Void Forger şi Ropeburn în Club Quantic. Sound-ul celor de la Dopelord este o combinaţie de acid fuzz, stoner şi doom, completate de voce cu tentă psihedelică. Formaţia a luat naştere în 2010, iar în 2012 a lansat primul album, intitulat „Magick Rites". După succesul primului album printre amatorii de stoner şi doom, Dopelord a lansat în 2014 „Black Arts, Riff Worship & Weed Cult". După cum admit membrii formaţiei, inspiraţia se trage din filme vechi, muzica anilor ’70 şi curiozitatea stârnită de ocultism.

 
 
În 2017, Dopelord a lansat „Children of the Haze”, cel de-al treilea material discografic. Acest album este încă o dovadă ca Dopelord nu a căzut în capcana de a face piese similare ca sound, ci a evoluat, „Children of the Haze” fiind un album foarte apreciat atât de critici, cât şi de fani. Trupa se află momentan în turneul pentru promovarea celui mai recent album.

De partea cealaltă, Void Forger vine cu un sound experimental, fiind o trupă care combină elemente din crust, doom şi sludge, black metal şi punk. Trupa activează din 2010, având până acum numeroase apariţii atât pe scena locală, cât şi la festivalurile din afară.
 
 
Apoi, Ropeburn e genul de trupă underground pe care sigur ai văzut-o în concert şi te-a făcut să pleci satisfacut şi surprins, chiar dacă abia atunci ai descoperit-o. Fie că te prind versurile cu iz nihilist, care abordează teme precum axietatea şi disfuncţiile societăţii, fie că te atrage sound-ul hardcore îmbinat cu sludge, punk şi metal, cert e că Ropeburn creează live o atmosferă inedită şi dinamică.
 

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziţionate prin intermediul platformei Eventbook.
 

Sursa: 7inc | HC RO


MAI MULTE DESPRE Ropeburn, Void Forger
Posted by Gina S., at 14:40 |  February 22, 2018  | 0 Comentarii  | 1959 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: 7inc prezintă: Dopelord, Void Forger şi Ropeburn, sâmbătă, 24 februarie în Quantic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri