stiri rock

A inceput Padina Fest

A inceput Padina Fest
Dăm startul la Padina Fest 2013
 
Miercuri 31 Iulie ne strângem șireturile bocancilor, ne echipăm corespunzător și pornim spre Platoul Padina, Munții Bucegi.
Așa cum te-am obișnuit păstrăm cele trei direcții: ecologizare, educație și mult, mult sport. Organizatorii ți-au pregătit activități cu specific de alpinism (tiroliană, rapel, cățărare la stâncă și pe panou), workshopuri, adventure park, concerte și trei întreceri sportive: alergare montană, maraton mountain bike și Padina Challenge, cursă cu obstacole. Seara, buna dispoziție se mută în fața scenei cu teatru și concerte ale unor nume mari: Al Jawala, Dubioza Kolektiv, Șuie Paparude, Alternosfera, Urma și mulți alții !
În ultima zi de festival, 4 August, Urma și germanii de la Al Jawala vor susţine un concert extraordinar, o reprezentaţie unică în care vor fi interpretate piese din repertoriul celor două formaţii.
 
2013 este anul în care ducem distracţia responsabilă la un alt nivel!

De la acces până la trupe, de la sport până la relaxare, de la activităţi până la workshopuri! Ca să fii mai aproape de locul distracţiei si natură, anul acesta te aşteptăm cu biciclete, zone de relaxare, yoga, concursuri cu premii, cursuri de prim ajutor și activități cât să nu ai timp să te plictisești. Nu lăsa cortul acasă, împreună putem să formăm cel mai animat camping montan din România!
 
Pentru a fi la curent cu noutăţile şi surprizele pregătite, găsiți mai multe detalii pe www.padinafest.ro și www.facebook.com/padinafest. Biletele sunt disponibile în reţeaua myticket.ro și la locația evenimentului.

Editia 2013 se bucură de implicarea Ciuc Premium, Volksbank și Generali Asigurări care cred în ideea unui festival unic în Romania. Padina Fest implică o logístică impresionantă la care îşi aduc contribuţia 360 Revolution, Consiliul Județean Dâmboviţa, Primăria Moroeni, echipele de salvamontiști, Hotelul Peştera, cabanierii din zonă şi Administraţia Parcului Natural Bucegi. Partenerul media principal este Radio Guerrilla.


MAI MULTE DESPRE Alternosfera
Posted by Klawz, at 10:24 |  July 31, 2013  | 0 Comentarii  | 1682 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: A inceput Padina Fest

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri