stiri rock

A SUNDAY IN THE ABYSS: warm-Up Party Slayer @ Private Hell Club CODE RED si PSYCHOGOD

A SUNDAY IN THE ABYSS: warm-Up Party Slayer @ Private Hell Club CODE RED si PSYCHOGOD
A Sunday in the Abyss este acum petrecerea de incalzire oficiala a concertului pe care  SLAYER il va sustine in data de 4 iunie in Bucuresti la Arenele Romane. Duminica, 3 iunie 2012, cu o zi inainte de concertul pe care trupa etalon a thrash metalului mondial il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Private Hell si Green Sound Team propune o petrecere de incalzire inedita. Beneficiind de suportul E-Magic, organizatorul oficial al concertului Slayer, A Sunday in the Abyss se doreste mai mult decat un warm-up party obisnuit, propunandu-va astfel in recital doua dintre cele mai valoroase trupe romanesti actuale, care de altfel vor fi prezente si pe scenele marilor festivaluri de pe la noi din aceasta vara, dar si tombole cu premii, atat din partea trupelor cat si din partea E-Magic si Romanian Thrash Metal Club.

Desi anuntat initial ca primul concert in Bucuresti al trupei tribut Slayer, Silent Scream din Cluj-Napoca, evenimente de ultima ora au facut acest lucru imposibil, astfel incat locul lor pe scena  ca headliner a fost luat de trupa CODE RED din Brasov, o trupa care n-a fost vazuta foarte des in ultimii ani pe scenele bucurestene, urmand ca invitat special al serii sa fie tanara si foarte apreciata trupa bucuresteana PSYCHOGOD, combinatie ce promite ca seara de duminica sa fie una cu o incarcatura energetica periculoasa pentru neofiti!

CODE RED a luat fiinta in anul 2004 la Brasov, fiind proiectul unei parti din componenta de atunci a trupei Indian Fall, trupa evoluand ulterior intr-una dintre cele mai interesante proiecte pe care scena autohtona le-a oferit vreodata in zona underground death metal. Desi aparitiile lor live pe scenele din capitala au fost rare, Code Red promit o repriza sanatoasa de death metal stright in your face care ii va pregati pe ascultatori pentru asaltul Slayer de a doua zi. www.myspace.com/coderedro

Invitatii speciali ai acestei duminici abisale, PSYCHOGOD, sunt o trupa care teoretic nu mai are nevoie de prezentare in contextul capitalei si care se remarca printr-un stil energic si antrenant, caracterizat de ei insisi ca o mixtura exploziva de hardcore si death metal, vocalista Cristina fiind una dintre cele mai bune voci in materie de pe la noi. Ei vor deschide ostilitatile duminica cu un recital incendiar, dar pregatesc si cateva surprize ale caror detalii le veti afla direct la fata locului. www.psychogod.ro

Romanian Thrash Metal Club, alaturi de organizatorul E-Magic, propune de asemenea momentul special Slayer, in seara zilei de 3 iunie 2012, intre orele 19.00 si 20.00, cei ce fac dovada achizitionarii in avans al unui bilet la concertul Slayer de a doua zi, beneficiaza de acces gratuit la concertul Code Red / Psychogod. De asemenea, Romanian Thrash Metal Club, impreuna cu E-Magic, pun la bataie trei tricouri oficiale ale clubului si 2 invitatii la concertul Slayer de la Arenele Romane, tragerea la sorti urmand a se face direct in seara concertului, in jurul orei 22.00. Duminica, intre orele 19.00 si 20.00 se va asculta exclusiv Slayer, un set special pregatit de Romanian Thrash Metal Club, ce include mai multe piese care nu se aud de obicei nici in cadrul live-set-urilor, nici in programul obisnuit al rockotecilor.

A Sunday in the Abyss este un eveniment organizat de Romanian Thrash Metal Club, in parteneriat cu Green Sound Team si clubul Private Hell, pretul unui bilet de intrare fiind de doar 10 lei, direct in seara concertului la intrare.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Code Red, Psychogod
Posted by H., at 17:32 |  May 30, 2012  | 0 Comentarii  | 3049 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: A SUNDAY IN THE ABYSS: warm-Up Party Slayer @ Private Hell Club CODE RED si PSYCHOGOD

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri