stiri rock

Abigail anunta incetarea colaborarii cu Bestial Rec, sectiunea Distro. Comunicat oficial

Abigail anunta incetarea colaborarii cu Bestial Rec, sectiunea Distro. Comunicat oficial

Am primit la redactie urmatorul comunicat:

"Incepand cu data de 26 Noiembrie 2007, Abigail inceteaza in mod oficial colaborarea cu distro-ul Bestial Rec.
 
Motivul: In ciuda faptului ca Abigail este una dintre formatiile care vor participa la concertul Katatonia din data de 30 noiembre si desi Abigail va lansa in cadrul acestui concert ultimul sau produs oficial, EP-ul New Dawn, dl. Constantinescu a refuzat primirea spre distributie la standul cu care va fi prezent la concert a cd-ului sub motivul ca suma primita de acesta in schimbul serviciului oferit este prea mica, neindeplinind conditiile sale impuse, dealtfel, tuturor trupelor care au nevoie de servicii de distro (distributie, pt referinta), anume, 5 ron per unitatea vanduta.
Reamintim faptul ca domnia sa se va afla la concert pentru a-si comercializa produsele aflate in distributie prin voia organizatorilor, prezenta care prin decizia sa pericliteaza integritatea unui act artistic a unuia dintre participantii la acest concert.
 
Consideram suma de 5 ron complet aberanta si mare pentru un serviciu de acest gen, suma aproape egala cu valoarea financiara a muzicii si artwork-ului cd-ului nostru. Nu vom accepta niciodata ca un serviciu, de orice fel de natura ar fi el, sa fie castigat atat de usor si pus la nivel de egalitate cu continutul unui produs muzical de natura unui cd, cu alte cuvinte cu o creatie pentru care trupa noastra a muncit doua luni de zile, nu fara sechele si costuri mari.
Orice oferta de negociere din partea noastra a fost refuzata.
 
De aceea, decizia si solutia noastra este urmatoarea: Incetarea colaborarii pe termen nelimitat, retragerea tuturor produselor Abigail din distributia Bestial Rec.
Vestea buna si care se adreseaza fanilor, este ca organizatorii au inteles importanta acestui eveniment din viata noastra venind cu oferta de a avea propriul nostru spatiu de merchandise, fapt pentru care le multumim.
 
Multumim
Abigail"



MAI MULTE DESPRE Abigail
Posted by Klawz, at 00:00 |  November 29, 2007  | 9 Comentarii  | 5643 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Abigail anunta incetarea colaborarii cu Bestial Rec, sectiunea Distro. Comunicat oficial

  • oameni buni, va inteleg supararea, dar de ce new dWAn?? si parca spuseserati ca ep-ul va fi lansat gratis pe net. in fine, succes!

    1. Posted by iQ666 | 29 Noiembrie 2007 08:31
  • Salut, din pacate, am primit interdictie de a face acest lucru din partea sponsorului nostru. Noi nu aveam cele cateva zeci de milioane necesare lansarii produsului asa ca a trebuit sa ne conformam contractual. TOTUSI, va fi ceva free, stai linistit, numai ca nu acum. Si, inca un pont, discul nu l-am facut pt comercializarea sa in Romania, asa ca vestile bune vor veni mai repede. Pana atunci, daca vrei sa ne ajuti realmente, o copie cred ca va costa in jurul echivalentului a 4 euro si e pacat sa nu il ai fizic, discul arata si suna frumos, destul de atipic pt Romania, dar maine aflu exact pretul.
    Mersi si daca mai ai intrebari da-le pe adresa abigail.info@gmail.com . Raspundem pana si la injuraturi. Inapoi, fireste :))

    2. Posted by R | 29 Noiembrie 2007 09:52
  • Ca o trupa sa reuseasca tre buie sa-si vanda produsele originale, insa multi s-au invatat sa le aiba gratis. Daca tot vrei sa sustii o trupa, cumpara-i albumele in original, nu piratate sau moca

    3. Posted by Dorel | 29 Noiembrie 2007 09:55
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri