stiri rock

AC/DC la Bucuresti - Inca o categorie de bilete este SOLD OUT!

AC/DC la Bucuresti - Inca o categorie de bilete este SOLD OUT!

Cele 20.000 de bilete la pretul promotional de 127,2 lei din categoria Normal Circle sunt SOLD OUT!

Dupa epuizarea biletelor din fata scenei la cateva saptamani dupa punerea lor in vanzare, organizatorii anunta si epuizarea biletelor la pret promotional. Biletele din această categorie (Normal Circle) sunt disponibile de acum la pretul de 148,4 lei. 

De asemenea, odata cu epuizarea biletelor la pret promotional, a incetat si oferta de vanzare a biletelor in rate. Reamintim tuturor posesorilor de vouchere ca acestea vor fi disponibile in perioada 11 februarie – 10 aprilie.

Ritmul in care se vand biletele este un record pentru piata din Romania, piată atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, potrivit reprezentanţilor Eventim.ro, distribuitor exclusiv al biletelor la concertul AC/DC.

Interesul mare pentru acest eveniment a facut ca organizatorii sa ia in calcul suplimetarea la anumite categorii de bilete, pentru a face fata cererilor pietei. Singura categorie la care este posibila in acest moment suplimentarea este cea a biletelor cu locuri si pentru aceasta deja a fost pus deja in vanzare un nou lot de bilete. Planul locatiei poate fi consultat pe www.eventim.ro.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro.

Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 17.00. Rockerii vor concerta in Romania insotiti de invitati speciali si cu propria productie. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.



MAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Ella, at 00:02 |  January 25, 2010  | 0 Comentarii  | 2929 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AC/DC la Bucuresti - Inca o categorie de bilete este SOLD OUT!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri