stiri rock

ACT canta la Transilvania Tattoo

ACT canta la Transilvania Tattoo

Am primit la redactie urmatorul comunicat din partea formatiei ACT:

Dupa show-ul de exceptie de la “Guitars, Bikes, Tattoos”, ACT au fost invitati sa inchida festivitatile la Transilvania Tattoo Expo.

Prima Conventie de tatuaje din Romania este organizata de salonul Transilvania Tattoo din Sibiu, la inceputul lunii iunie. Evenimentul se va desfasura intr-un spatiu amenajat in parcarea Salii Transilvania, in perioada 5-7 iunie, si se doreste a fi, in primul rand, un loc de intalnire pentru artisti tatuatori din intreaga lume. Cei pasionati sau pur si simplu interesati de aceasta arta pot asista la demonstratii live in cadrul evenimentului, la seminarii sustinute de artisti cu experienta care vor prezenta noile tendinte si tehnici in domeniu, body painting, body piercing si spectacole diverse, de la concerte rock la spectacole pirotehnice.

La eveniment si-au anuntat participarea, pana in prezent, 35 de artisti din Austria, Bulgaria, Italia, India, Franta, Germania, Marea Britanie, Polonia, Romania, Spania, SUA si Ungaria care vor aborda stiluri si tehnici diverse ale acestei arte. Concursul propriu-zis se va desfasura pe mai multe sectiuni: arta japoneza, dark, tribal, alb-negru, color etc. Creatiile vor fi jurizate in functie de complexitate si tema aleasa. Cei care doresc sa fie “modele” pot accesa pagina oficiala a evenimentului : http://www.myspace.com/transilvania_tattoo_expo  si pot intra in legatura cu artistii care vor avea stand de prezentare la Sibiu.

“Evenimente de acest gen sunt deja traditionale afara. Conventia de la Frankfurt, cea mai mare din Europa,  a ajuns anul acesta la a 17-a editie, la care au participat 300 de artisti din intreaga lume. La Sibiu se organizeaza festivaluri internationale de jazz, teatru, fotografie, muzica simfonica. Ceea ce facem noi este tot o forma de exprimare artistica iar Transilvania Tattoo Expo este modalitatea prin care vrem sa ne facem cunoscuti publicului larg”, a declarat Ovidiu Popartan, organizatorul principal al evenimentului.



MAI MULTE DESPRE ACT
Posted by H., at 00:00 |  May 18, 2009  | 0 Comentarii  | 2936 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ACT canta la Transilvania Tattoo

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri