stiri rock

Afla cu ce solist vocal vine APOCALYPTICA la Bucuresti!

Afla cu ce solist vocal vine APOCALYPTICA la Bucuresti!
Finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.
 
Apocalyptica va prezenta un amplu program in care va fi promovat ultimul material discografic, intitulat 7th Symphony, insa nu vor lipsi piesele de rezistenta care au facut trupa celebra. Solistul vocal cu care formatia va ajunge la Bucuresti se numeste Tipe Johnson (foto) si este cunoscut atat pentru activitatea din cadrul turneelor Apocalyptica, cat si pentru cea pe care a avut-o alaturi de trupa The Leningrad Cowboys.
 
Piesa Not Strong Enough feat. Tipe Johnson, piesa extrasa de pe ultimului album, poate fi urmarita mai jos:

 
Biletele se pot achizitiona, din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online AICI urmatoarele preturi:
 
In picioare
85 lei - pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
95 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
110 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
 
Tribuna
95 lei - pret valabil pana la data de 4 aprilie. Sold out!
110 lei - urmatoarele biletele achizitionate pana la data de 12 mai 2012
125 lei - pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 13 mai 2012. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
 
VIP:
250 lei - doar 25 bilete! Acces tribuna, incluse poster 70 x 100 cm, pass VIP laminat, sesiune meet & greet cu formatia Apocalyptica! 

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Apocalyptica
Posted by Dragos P., at 13:55 |  April 24, 2012  | 0 Comentarii  | 3067 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Afla cu ce solist vocal vine APOCALYPTICA la Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri