stiri rock

Afterparty ANTIMATTER

Afterparty ANTIMATTER

Participantii la concertul acustic Antimatter sunt invitati la petrecerea de dupa eveniment, care va avea loc la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor nr.11, Bucuresti.

Dupa o seara speciala de muzica acustica si atmosfera melancolica alaturi de Antimatter, publicul este invitat si la petrecere si bere pana dimineata! Mick Moss si Duncan Patterson sunt asteptati si ei sa participe la afterparty si sa se bucure de distractie alaturi de fanii lor.

De asemenea, va reamintim ca zece fani norocosi vor avea posibilitatea sa ii cunoasca pe Mick Moss si Duncan Patterson, dupa concertul din seara de 5 noiembrie. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si anuntati prin e-mail in data de 1 noimembrie.  Data limita pana la care va puteti inscrie la concurs este 30 octombrie. Mai multe detalii despre regulamentul concursului de gasesc pe www.artmania.ro.

Concertul acustic sustinut de Duncan Patterson (ex- Anathema, Antimatter) si Mick Moss (Antimatter) va avea loc in data de 5 noiembrie, de la ora 21.00, la Becker Brau Live Music Club, situat pe strada Turturelelor, nr. 11, Bucuresti.

Mick Moss si Duncan Patterson vor prezenta variantele proprii ale unor piese semnate Anathema, cum ar fi Empty, Feel sau Destiny, alaturi de piese de pe ultimul album Antimatter, intitulat Leaving Eden dar si melodii mai vechi, ca The Last Laugh sau Saviour.

Pretul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe www.ticketpoint.ro.



MAI MULTE DESPRE Antimatter
Posted by at 00:00 |  October 23, 2008  | 1 Comentarii  | 3347 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Afterparty ANTIMATTER

  • şi atunci de ce să ne mai deranjăm pt meet&greet dacă oricum există şansa să stăm cu ei la un paharel la after party? *confused*

    1. Posted by bananarchy | 23 Octombrie 2008 10:41
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri