stiri rock

AKRAL NECROSIS anunta titlurile pieselor de pe albumul 'Pandemic Dominion'

AKRAL NECROSIS anunta titlurile pieselor de pe albumul 'Pandemic Dominion'
In perspectiva evenimentului de lansare a albumului Pandemic Dominion, ce va avea loc in cadrul concertului Endstille din Bucuresti (27 aprilie), Akral Necrosis a facut public tracklistul materialului discografic:

01. Now Descends the Angel
02. Pandemic Dominion
03. Merchant of Flesh
04. Slay the Whore
05. House of Slavery
06. Reflections in Blood
07. Unveiling Deconstruction part I
08. Unveiling Deconstruction part II

Pandemic Dominion este un album conceptual, indelung asteptat de fanii black metalului. Albumul cuprinde compozitiile Akral Necrosis din perioada 2006 – 2009, fiind bine ancorat in zona ce defineste stilistic trupa: black cu influente thrash si death. Octav, vocalul Akral Necrosis detaliaza:  “albumul in sine pune capat primului capitol din existenta trupei. Bineinteles, nu avem de gând sa ne oprim aici, mai ales ca in momentul de fata ne simtim ca o trupa ajunsa la maturitate si cred ca fanii vor putea concluziona asta singuri cand vor auzi (live momentan) materialul nou. Va asteptam pe 27 aprilie in Fabrica la lansarea albumului Pandemic Dominion. “

Palmaresul Akral Necrosis cuprinde EP-ul Outcast Litanies si aparitii alaturi de nume precum Cirith Gorgor, Ancient Rites, Necrodeath, Hecate Enthroned, Eastern Front, Negura Bunget
Videoclipul oficial al piesei ce da titlul albumului poate fi urmarit mai jos:

 


Concertele Endstille & Akral Necrosis sunt organizate de Mighty Owl Productions si Cavalleria Events, iar biletele se gasesc in reteau Biletoo: Punctele de vânzare se afla in Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Bilete se comercializeaza si la filiala  Bestial Records din Bucuresti.
Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.
 


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by Klawz, at 16:38 |  April 19, 2012  | 0 Comentarii  | 3280 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AKRAL NECROSIS anunta titlurile pieselor de pe albumul 'Pandemic Dominion'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri