stiri rock

Akral Necrosis si Marchosias lanseaza un split EP

Akral Necrosis si Marchosias lanseaza un split EP
Blackerii de la Akral Necrosis si Marchosias lucreaza de cateva luni la un material split ce va fi lansat in urmatoarea perioada.

Ideea acestei colaborari a aparut spre sfarsitul anului trecut si urmeaza a fi concretizata prin lansarea unui split. Dorinta celor doua trupe a fost aceea de a oferi fanilor un material nou, o colectie de compozitii proaspete pana in momentul in care vor fi lansate noile albume individuale.
 
Asocierea celor doua trupe a fost posibila datorita viziunilor asemanatoare asupra unor elemente ce definesc black metal-ul: muzica si concept. De asemenea, acest split reprezinta un “statement”: consolidarea scenei underground este posibila numai prin relatii bazate pe prietenie si respect reciproc.
Informatii aditionale despre split vor fi facute publice in curand.

Cele doua trupe vor urca impreuna pe scena din Question Mark in data de 14 martie in cadrul festivalului Underground Metal Resistance Fest 3.
 
Akral Necrosis revine in forta, dupa o pauza de 10 luni, vreme in care blackerii s-au retras intre zidurile studioului pentru a definitiva piesele ce vor materializa al doilea album din istoria trupei. Infiintata la inceputul anului 2006, grupul bucurestean s-a pozitionat inca de la primele riff-uri in aria de exceptie a trupelor care dezvolta sound-ul agresiv al black metal-ului etaland cu consecventa, in numeroasele aparitii live, un stil impetuos, cu influente abundente din sfera metalelor grele, dar si a altor genuri compatibile cu tumultul apocaliptic proferat. In cei opt ani de existenta, trupa “pestica” a produs doua single-uri – cel mai recent prin intermediul revistei britanice Terrorizer, primul inclus pe o compilatie (Black Pagan Death Salute Vol. I) – un EP si full length-ul Pandemic Dominion, lansat in paralel cu videoclipul oficial al piesei ce supranumeste albumul. In 2014, Akral Necrosis pregateste terenul de asalt pentru lansarea urmatorului material discografic cu un prim concert pe esafodul festivalului Underground Metal Resistance.
 
 
 
Marchosias este una dintre cele mai importante aparitii noi ale underground-ului din Cluj, infiintata in 2010. Cu o muzica care se poate incadra in stilul black metal experimental, trupa a lansat primul material in 2012, un EP intitulat Above the Throne of God urmat de o serie de concerte in tara si in afara granitelor, inclusiv in 2013, aceste aparitii reusind sa le aduca deja un public loial. A 3-a editie Underground Metal Resistance Fest ii prezinta pe Marchosias intr-o noua formula completa, dupa un an  de la ultima vizita in Bucuresti.
 
 

Sursa: Cavalleria Events
 


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis
Posted by Dragos P., at 11:04 |  March 03, 2014  | 0 Comentarii  | 1449 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Akral Necrosis si Marchosias lanseaza un split EP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri