stiri rock

Albumul de debut VESPERA disponibil la streaming

Albumul de debut VESPERA disponibil la streaming

Dupa o pauza de la scena, perioada in care a lucrat la primul material discografic, trupa clujeana Vespera revine cu o imagine noua si un stil nou. Albumul Desert of the Real poate fi ascultat integral pe paginile Facebook, Myspace sau pe Reverbnation.

Materialul contine 11 piese, descrise printr-un colaj de influente (industrial, melodic, oriental, dance, electro, hardcore) asezate pe un fundament metal si ingloband conceptul de contra-cliseu, care surprinde viziunea proprie asupra diverselor influente primite, adaptate la cerintele pietei muzicale actuale:

1. Overture (Cupid's Birth)
2. Mary Of Bethany
3. Fame
4. Behind My Smile
5. Close To madness
6. Through The Neon Lights
7. Desert Of The Real
8. Your Weakness
9. NDE
10. Point In A Circle
11. Afterglow


Prin acest album, Vespera doreste sa aduca un sound nou in metalul romanesc, atat prin raportarea la standardele din industria de gen din strainatate, cat si prin reflectarea personalitatii proprii. Un obiectiv al acestui proiect este provocarea publicului romanesc, in sensul deschiderii acestuia spre diversitate si experiment artistic.

Materialul a fost realizat la Alias Music Productions din Cluj-Napoca in colaborare cu Tibor-Albert Bazso. Vespera se pregateste cu lansarea acestui prim album printr-o serie de concerte, care vor fi anuntate din timp in presa de specialitate.

 MAI MULTE DESPRE Vespera
Posted by Ella, at 01:03 |  May 24, 2011  | 0 Comentarii  | 2255 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Albumul de debut VESPERA disponibil la streaming

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri