stiri rock

ALTAR canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

ALTAR canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a
Altar (Cluj-Napoca) este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Andy Ghost, Teo Peter jr. & Co. au făcut istorie în muzica rock din România, albumele formației fiind binecunoscute multor generații de rockeri români.

Concepția muzicală deosebită și apariția scenică efervescentă fac ca grupul să se bucure de o mare popularitate în rândul publicului și de aprecierea criticilor de gen. Altar păstrează linia care a făcut ca trupa să se bucure de popularitate de-a lungul timpului: agresivitate, energie pură, atitudine.

După 25 de ani de activitate și cinci albume de studio care au făcut istoria în muzica rock din România și după sute de concerte pe cele mai importante scene din România dar și din străinătate, Altar vine la Stelele Rockului Românesc pentru a susține un recital plin de energie așa cum și-a obișnuit fanii.

Primăvara aduce o mare surpriză pentru iubitorii muzicii rock din România: după doi ani, festivalul Stelele Rockului Românesc revine pe scena Arenelor Romane din București. Pe 16 aprilie 2016, de la orele 20:00 vom asista la o premieră: pentru prima dată pe aceeași scenă vor urca unele dintre cele mai importante formații ale momentului din România: Trooper, Bucovina, Altar, Negură Bunget, Luna Amară și Truda vor oferi iubitorilor muzicii rock din România o seară de neuitat, un eveniment pe care niciun ascultător de muzică rock nu are voie să-l rateze. Evenimentul va fi prezentat de Cristian Hrubaru și îl va avea ca invitat special pe legendarul Nicu Covaci, liderul formației Phoenix.

După o primă ediție care i-a adus pe aceeași scenă pe Cristi Minculescu, Nuțu Olteanu, Paul Ciuci, Leluț Vasilescu, Ovidiu Lipan Țăndărică, Florian Stoica, Victor Solomon, Dan Iliescu, Gabi Nicolau, Eugen Mihăescu și mulți alți artiști importanți din rock-ul autohton, de data aceasta pe scenă vor urca trupele cu cea mai bogată activitate din ultimii ani.


Pentru acest eveniment s-au pus în vânzare bilete la prețul de 60 de lei. Biletele se pot achiziționa de pe www.iabilet.ro, magazinul Muzica, rețeaua de magazine Say Shops, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, stația de Metrou Unirii I, Hard Rock Cafe și de la cele peste 1500 de automate self-serving Zebra Pay.

Organizator: Kompas Events  www.kompasevents.ro // www.facebook.com/kompasevents
Parteneri: Ciuc Premium, Rock FM, România TV
Parteneri media: www.metalhead.ro // www.maximumrock.ro // www.letsrock.ro // www.metalfan.ro

 

Sursa: Kompas Events


MAI MULTE DESPRE Altar, Bucovina, Luna Amară, Negura Bunget, Phoenix, Trooper, Truda
Posted by H., at 17:32 |  February 24, 2016  | 0 Comentarii  | 2497 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTAR canta la Stelele rock-ului romanesc – editia a II-a

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri