stiri rock

ALTERNOSFERA: concert eveniment la Turbohalle

ALTERNOSFERA: concert eveniment la Turbohalle
Este unanim recunoscut: fie ca a fost vorba despre Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Brasov sau Galati, concertele trupei Alternosfera au strans un numar record de fani, depasind de fiecare data capacitatea salilor care au gazduit concertele de promovare a celui mai recent album al trupei, „Virgula”.
 
In aceste circumstante, Alternosfera s-a gandit sa isi rasplateasca fanii (din ce in ce mai numerosi) printr-un concert eveniment, concert ce va avea  loc in cel mai mare spatiu fost industrial dedicat evenimentelor culturale – Turbohalle (Bulevardul Iuliu Maniu Nr. 220 B (statia de metrou Pacii, în fosta uzina Turbomecanica)
 
Evenimentul este programat sambata, 8 decembrie 2012, incepand cu orele 21:00.
 
Una dintre surprizele serii o reprezinta prezenta trupei Longa in deschiderea concertului Alternosfera. Longa este o trupa din Transnistria si se afla pentru prima oara in Romania. 
 
Petrecerea continua pana in zori cu DJ Mario Cruxfader.
 
 
Detalii si bilete pe www.myticket.ro
 
TURBOHALLE este, pe langa un proiect indraznet, un spatiu polivalent de aproximativ 5000 mp construit din cinci hale alaturate, plus spatii administrative si conexe.
 
Turbohalle este un proiect ancorat de sinergia faptelor egidelor Kulturhaus, Silver Church, Festivalul de film Anonymul, Happy Fish si Delta Music Fest. Spatiul a luat nastere prin conversia halelor fostei uzine comuniste Turbomecanica situata in cartierul Militari, pe B-dul Iuliu Maniu, nr. 220B, exact la statia de metrou Pacii, conceput ca un spatiu multifunctional capabil sa gazduiasca evenimente cu pana la 6.000 de spectatori. 

Sursa: Alternosfera
 


MAI MULTE DESPRE Alternosfera
Posted by Dragos P., at 15:12 |  November 20, 2012  | 0 Comentarii  | 2354 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ALTERNOSFERA: concert eveniment la Turbohalle

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri