stiri rock

AMON AMARTH: urmareste un videoclip din concert

AMON AMARTH: urmareste un videoclip din concert
Musik Universe pune la dispozitia fanilor trupei AMON AMARTH o inregistrare de la unul din ultimele lor concerte din Canada.

Ultimul album al formatiei, Surtur Rising, a vandut 15.000 de copii in SUA, in primele saptamani de la lansare. Materialul a debutat pe locul 34 in topul Billboard 200.

Albumul a fost inspirat de mitul lui Surtur, un demon de foc din mitologia nordica. Acesta este unul din cele mai vechi, si importante, personaje si este caracterizat prin puterea uriasa pe care o manuieste.

Urmareste videoclipul  si pregateste-te pentru concertul incendiar din Romania!



Reamintim ca AMON AMARTH, AS I LAY DYING si SEPTIC FLESH vor ajunge pentru prima oara in Romania intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) in cadrul turneului european Surtur Rising Tour. Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. )
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Sursa: Promusic Prod


MAI MULTE DESPRE Amon Amarth
Posted by Dragos P., at 15:31 |  September 13, 2011  | 0 Comentarii  | 1970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AMON AMARTH: urmareste un videoclip din concert

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri