stiri rock

AN IRON TRIBUTE cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY - Biletele VIP suplimentare sunt sold out

AN IRON TRIBUTE cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY - Biletele VIP suplimentare sunt sold out
 
TROOPER a anunţat că s-a terminat tranşa suplimentară de bilete VIP pentru show-ul de pe 13 decembrie din Clubul Colectiv. Astfel, pentru concertul TROOPER şi BLAZE BAYLEY rămân în vânzare doar bilete din categoria acces general, la preţul de 25 de lei. Acestea se găsesc în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Carturesti, Humanitas şi online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html.
 
 
Pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, TROOPER şi BLAZE BAYLEY, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, vor susţine un show ce va intra în istorie, ducând astfel conceptul AN IRON TRIBUTE într-o nouă dimensiune!
 
Solistul formaţiei TROOPER, Alin Coiotu’ Dincă oferă detalii despre acest eveniment: “printr-o frumoasă coincidenţă, anul acesta marchează o dublă aniversare, pe care vrem să o sărbătorim cu voi la acest show demenţial: se împlinesc 19 ani de activitate TROOPER şi, tot atâţia ani au trecut de la la primul concert IRON MAIDEN, în România, chiar cu Blaze Bayley la voce.De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat să ne facem o trupă.”
 
"An Iron Tribute 2" este continuarea poveştii rock începute în 2013, un concept cu mare priză la public, ce include cele mai importante piese din discografiile TROOPER şi IRON MAIDEN. Tot de la vocalistul TROOPER am aflat că: “în acest concert vom cânta o oră de piese IRON MAIDEN şi o oră de piese din repertoriul propriu.
 
Dacă mai era nevoie, Coiotu’ a scos în evidenţă şi faptul că acest concept de show s-a născut din pasiunea formaţiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN:  “Am crescut cu MAIDEN şi muzica lor rămâne etalon pentru noi. După ce ei ne-au ales în 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucureşti, ataşamentul a devenit unul permanent.
 
De altfel, pe Blaze Bayley şi TROOPER îi leagă o veche prietenie, care s-a concretizat la nivel muzical prin lansarea piesei Mercy Killer:
 
 
Blaze Bayley este solistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock '95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: "The X-Factor" – 1995, "Best of the Beast" - 1996 si "Virtual XI" – 1998. Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: "When 2 Worlds Collide", "Futureal", "Virus", "Look for The Truth", "Man on The Edge" si "The Clansman".
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 14:02 |  December 02, 2014  | 0 Comentarii  | 2373 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AN IRON TRIBUTE cu TROOPER şi BLAZE BAYLEY - Biletele VIP suplimentare sunt sold out

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri