stiri rock

ANATHEMA in concert la Bucuresti

ANATHEMA in concert la Bucuresti

Sala Palatului va găzdui miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20:00, concertul trupei Anathema.Vincent și Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh și John Douglas vin în formație completă.

Va fi primul concert Anathema cu toți membrii trupei, la 15 ani distanță de la ultima reprezentație din București în această formulă. După Anathema Unplugged de la Cisnădioara din 2007, sold-out incă din primele două ore de la anunțare, apoi Sala de Festivității a Casei de Cultură Preoteasa vândută anul trecut în numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toată trupa. Se anunță un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format în Liverpool în 1990. Muzica lor nu poate fi încadrată întrun singur stil, Anathema a cântat de la Doom Metal până la rock atmosferic cu influențe alternative. Din '93, de la "Serenades", un album doom/death, a urmat "The Silent Enigma" cu un sound de gothic metal, apoi "Eternity" care a introdus elemente de rock progresiv și alternativ. Au urmat trei albume cu tentă alternativă: "Alternative 4" in '98, "Judgement" in '99 și "A fine Day to Exit" în 2001. "A Natural Disaster" introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care sună a rock alternativ. Muzica lor este melodioasă, de atmosferă, iar playlistul cuprinde și numeroase preluări, de la Pink Floyd până la Iron Maiden. În prezent, criticii comentează "Hindsight", un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru construcția binecunoscutelor piese, dar și o nouă compoziție intitulată "Unchained" (Tales Of The Unexpected). "Hindsight'" va rămâne în prim plan până în iunie când va fi lansat "Horizons", un album mult așteptat de fanii Anathema.

Biletele în valoare de 60, 80, 100 și 120 RON vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 4 martie, în rețeaua magazinelor DIVERTA și online pe www.ticketpoint.ro și www.myticket.ro.



MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by at 00:00 |  March 03, 2009  | 5 Comentarii  | 2809 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA in concert la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri