stiri rock

ANATHEMA UNPLUGGED la Bucuresti!

ANATHEMA UNPLUGGED la Bucuresti!

Britanicii de la Anathema vor sustine un recital unplugged extraodinar, in data de 24 mai, in Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti, in cadrul petrecerii de Warm-Up ARTMANIA Festival 2008.

Evenimentul va fi unul special, cu numar de bilete limitat, fiind urmat de un after-party la care vor participa chiar membrii Anathema, din dorinta de a-si reintalni fanii din Romania. Concertul va fi sustinut de fratii Vincent si Danny Cavanagh, impreuna cu un invitat special, la violoncel.

Concertul va incepe la ora 20.00, iar biletele se vor pune in vanzare in cursul acestei saptamani, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro.

Precedentul concert unplugged sustinut de Anathema in Romania a fost cel din cadrul ARTMANIA Festival 2007, la Cetatea Cisnadioara de la Sibiu, biletele pentru acest eveniment epuizandu-se in mai putin de 48 de ore. Concertul de la Cisnadioara a fost, probabil, unul dinte cele mai speciale evenimente de acest gen din Romania, avand loc intr-o cetate medievala cu un decor spectaculos si intr-un cadru intim.

Organizatorii promit ca vor oferi fanilor din Romania un concert cel putin la fel de special ca cel de la Cisnadioara, mai ales ca membrii Anathema s-au declarat, in repetate randuri, coplesiti de caldura cu care au fost primiti de fanii romani, carora le promit un concert unic.

Fratii Cavanagh sunt la al 5-lea lor concert in Romania, dupa doua concerte cu Anathema in formula completa (in 1994 la Bucuresti si in 2007 la Sibiu) si doua concerte unplugged (in 2004 la Timisoara si in 2007 la Sibiu).



MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by Ella, at 00:00 |  March 24, 2008  | 2 Comentarii  | 5479 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA UNPLUGGED la Bucuresti!

  • Unde erau concertele astea cand aveam si eu mai mult timp liber? Din pacate n-am cum sa ajung la eveniment. Daca vin la Bucuresti inseamna ca vor fi si la Sibiu? Daca Anathema ar canta intr-un club in fiecare seara as fi client permanent. E bine dom'le ca se umple calendarul de concerte, chiar daca nu reusesc sa ajung la toate. Pacat ca n-au apucat sa ajunga pe la noi Pantera, Carcass, Rage Against The Machine, At The Gates, Soundgarden, Death. Eh, mai bine ca am inceput mai tarziu decat niciodata. Keep it comin', and you don't stop!

    1. Posted by Ciprian | 25 Martie 2008 07:23
  • m/...no comment:-)

    2. Posted by lkszaba | 26 Martie 2008 14:48
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri