stiri rock

ANATHEMA UNPLUGGED sold out!

ANATHEMA UNPLUGGED sold out!

Biletele pentru ARTMANIA Festival 2008 Warm-Up Party: Anathema Unplugged s-au epuizat in aproximativ o saptamana de la punerea lor in vanzare.

Dupa ce la precedentul concert unplugged, sustinut de Anathema, la Cetatea Cisnadioara de langa Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2007, biletele s-au epuizat in mai putin de 48 de ore, si ARTMANIA Festival 2008 Warm-Up Party: Anathema Unplugged este SOLD OUT, cu aproape doua luni inainte de eveniment.

“Publicul din Romania ii iubeste pe cei de la Anathema, avand in vedere interesul deosebit aratat pentru acest eveniment. In plus, cred ca un factor important care a contribuit la vanzarea atat de rapida a biletelor a fost  concertul de la Cisnadioara, din cadrul ARTMANIA Festival 2007, un eveniment unic in Romania”, a declarat Codruta Vulcu, director executiv ARTMANIA.

ARTMANIA multumeste publicului pentru sprijinul acordat!

Anathema vor sustine un recital unplugged extraordinar, in data de 24 mai, la Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti, in cadrul petrecerii de Warm-Up ARTMANIA Festival 2008. Concertul va incepe la ora 20.00 si va fi sustinut de fratii Vincent si Danny Cavanagh, impreuna cu violoncelistul David Wesling.

Evenimentul va fi urmat de un after-party la care vor participa chiar membrii Anathema, din dorinta de a-si reintalni fanii din Romania.



MAI MULTE DESPRE Anathema
Posted by Ella, at 00:00 |  April 04, 2008  | 0 Comentarii  | 3625 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANATHEMA UNPLUGGED sold out!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri