stiri rock

ANTIMATTER: detalii despre albumul 'Alternative Matter'

ANTIMATTER: detalii despre albumul 'Alternative Matter'
Formatia britanica Antimatter va lansa in data de 29 octombrie 2010 compilatia Alternative Matter. Materialul va include trei CD-uri si un DVD pe care vor figura piese in variante demo si live ce nu au fost lansate pana in prezent de trupa.

Titlurile pieselor ce vor figura pe compilatia Alternative Matter sunt urmatoarele:

Disc I
01. Black Sun (Dead Can Dance Tribute)
02. The Art Of A Soft Landing (Acoustic, Enhanced)
03. Far Away (Live)
04. Saviour (Reel To Reel Demo)
05. Landlocked (Mick Moss Remix)
06. In Stone (Acoustic, Enhanced)
07. Epitaph (New Version)
08. Terminal (Duncan Patterson Remix)
09. Mr White (Live)
10. Flowers (New Version)
11. Expire (Lackluster Remix)

Disc II
01. God Is Coming (Duncan Patterson Remix)
02. Everything You Know Is Wrong (Acoustic, Enhanced)
03. A Portrait Of The Young Man (Enhanced)
04. Flowers (Acoustic)
05. Holocaust (Reel To Reel Demo)
06. The Art Of A Soft Landing (4 Track Demo)
07. Expire (Atrabilis Sunrise Remix)
08. Over Your Shoulder (Acoustic)
09. Dream (4 Track Demo)
10. Lost Control (Acoustic, Enhanced)
11. Epitaph (Orchestral Mix)

Disc III (Forbidden Matter EP)
01. Fighting For A Lost Cause (Demo)
02. Enjoy The Silence (Live)
03. Angelic (Mick Moss Remix)
04. Over Your Shoulder (Reel To Reel Demo)
05. Holocaust (FreeDoom Remix)
06. The Summer Effect (Instrumental Demo)
07. Angelic (Reel To Reel Demo)

Disc IV - DVD
- Antimatter "The Small Yesterdays" Documentary
- Epitaph Promo
- Conspire Promo

Posted by H., at 01:19 |  October 18, 2010  | 0 Comentarii  | 3259 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ANTIMATTER: detalii despre albumul 'Alternative Matter'


Alte articole din Stiri