stiri rock

ARCH ENEMY transmite un mesaj special pentru Romania!

ARCH ENEMY transmite un mesaj special pentru Romania!
Frumoasa si carismatica Alissa White-Gluz, noua solista a trupei ARCH ENEMY, le-a transmis un mesaj special fanilor romani ai trupei!
Alissa se afla impreuna cu restul componentilor iubitei formatii de metal in Japonia, unde Arch Enemy sustine un turneu de promovare pentru admiratorii lor din celelalt capat al lumii.
 
Muziciana, care ajunge in Romania pentru prima data in viata ei cu ocazia concertului sustinut de Arch Enemy la Bucuresti, Turbohalle, pe 23 mai 2014, si-a facut cu drag timp pentru a le vorbi metalistilor romani care vor lua parte la concert.
"Abia astept sa va vad pe toti acolo! Eu nu am mai cantat in Romania pana acum dar stiu ca Arch Enemy iubeste enorm fanii romani asa ca sunt nerbdatoare sa impartasesc cu voi acest nou album pentru ca stiu ca adorati metalul si stiti despre ce este vorba!", a declarat Alissa.
Mesajul poate fi urmarit mai jos. Dupa cum puteti observa, vocalista a avut niste martori neobisnuiti la conversatia virtuala purtata cu fanii din Romania!
 
Alissa White Gluz are 28 de ani si este originara din Canada. Artista s-a facut rapid remarcata pentru talentul sau exceptional de a canta intr-un stil harsh, specific masculin. Alaturi de The Agonist, Alissa a inregistrat multe succese dar, odata cu cooptarea in Arch Enemy, tanara a trecut la un nou nivel.
Alissa a fost selectata personal de Angela Gossow, fosta solista a formatiei suedeze, care o considera pe artista singura inlocuitoare potrivita in Arch Enemy. De alta, prevedem o cariera stralucita si realizari si mai mari pentru AE alaturi de Alissa, care are foarte multa energie, o prezenta scenica fascinanta si un glas de neoprit.
 
Formatia ARCH ENEMY a intrat intr-o noua etapa a existentei sale, una care promite sa fie la fel de buna - daca nu chiar mai buna - decat precedenta. Sa-i uram bun-venit Alissei in grup si sa ne vedem cu bine la concert.
Reamintim ca ARCH ENEMY va sustine un concert la Bucuresti pe data de 23 mai 2014. Evenimentul se va desfasura la Turbohalle si este organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock (producator Nelu Brindusan). In deschiderea formatiei suedeze, vor canta romanii de la Krepuskul.

Afla tot ce trebuie sa stii despre bilete:
78 lei - 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei: http://www.promusicprod.ro/bilete.php)
Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.
 

Sursa: Promusic Prod.
 
 


MAI MULTE DESPRE Arch Enemy
Posted by Dragos P., at 13:58 |  April 11, 2014  | 0 Comentarii  | 2437 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ARCH ENEMY transmite un mesaj special pentru Romania!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri