stiri rock

Artefacte din microcosmos: promo pentru noul album BLOODWAY

Artefacte din microcosmos: promo pentru noul album BLOODWAY
 Grupul Bloodway din Bucureşti tocmai a făcut public un promo pentru noul lor album ce va fi lansat în luna septembrie. Iată ce a comunicat trupa cu acest prilej:

"Folosind microscopul, am descoperit cum arătau nişte resturi rămase din procesul de creație al noului nostru album. Am analizat probe din mizeria depusă sub coardele de chitară, bucăți mici din bețe de tobe rămase pe „premier”, sau bucăți mici de pană tocită rămase pe dozele de bas. Rezultatul îl puteți vedea mai jos, fiind mai exact o colecție de ilustrații din cel mai intim microcosmos al albumului nostru. Noul album Blooway, numit Mapping the Moment With the Logic of Dreams va fi lansat de I, Voidhanger Recors, pe 25 septembrie 2015, sub formă de CD jewel case cu booklet de 20 de pagini. "


Cu ocazia lansării noului material, Bloodway va susține o serie de concerte în țară, alături de germanii de la Valborg şi de Perihelion din Ungaria. Mai multe detalii despre album cât şi despre datele mini-turneului, găsiți aici: http://www.metalfan.ro/stiri-rock/blodway-detalii-complete-despre-noul-album-15352.html
 


MAI MULTE DESPRE Bloodway
Posted by Gina S., at 12:41 |  August 11, 2015  | 0 Comentarii  | 3767 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Artefacte din microcosmos: promo pentru noul album BLOODWAY

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri