stiri rock

As I Fall deschide concertul Hidden in the Basement de pe 21 martie

As I Fall deschide concertul Hidden in the Basement de pe 21 martie
 Una dintre cele mai talentate formaţii din noul val de Southern stoner rock, Hidden in the Basement revine cu un concert în Bucureşti pe 21 martie, iar deschiderea va fi asigurată de bucureştenii de la As I Fall
 
As I Fall e o trupă de metalcore care activează pe scena metal-ului underground din România de mai bine de un an. Proiectul a luat naştere rapid, cu prima piesă „Sleep Tight”, care s-a născut din câteva particularităţi ale alternative-ului şi din obsesia pentru riff-urile şi breakdown-urile hardcore. As I Fall promite să aducă în România sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus, o notă fresh la refrene.
 
© As I Fall (Facebook) 
 
Concertul va avea loc în YELLOW CLUB (strada Lucretiu Patrascanu, numărul 1, sector 3, Bucureşti), miercuri, pe 21 martie, accesul fiind permis de la ora 20:00. Mijloacele de transport necesare pentru a ajunge la YELLOW CLUB sunt: metroul (staţia Costin Georgian) şi RATB-ul (70, 79, 102, 253 – staţia Lucreţiu Pătrăşcanu; 92, 101, 330, 335 – staţia Parc Titan).
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul şi este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. Ca la fiecare eveniment sub numele Metal Under Moonlight, veţi găsi stand cu CD-uri şi merchandise
 
Precizare: acest concert este non-profit, iar toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Preţul biletului va fi anunţat în scurt timp.
 
Sursa: Titus Constantinescu
 


MAI MULTE DESPRE Hidden in the basement
Posted by Gina S., at 13:43 |  January 30, 2018  | 0 Comentarii  | 2068 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: As I Fall deschide concertul Hidden in the Basement de pe 21 martie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri