stiri rock

Ascultă „Terror State”, albumul de debut al grupului Killer Victim

Ascultă „Terror State”, albumul de debut al grupului Killer Victim
 Terror State, albumul de debut al grupului bucureștean Killer Victim poate fi ascultat prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp a formației:
 
 

 Discul Terror State este prevăzut a fi lansat pe suport CD în data de 23 martie 2018 cu ocazia unui concert pe care grupul îl va susține în clubul Motiv din capitală (fostul club Question Mark). În cadrul evenimentului va fi lansat și discul de debut al grupului Ropeburn - Boundaries of Self Indulgence.
 
 Cătălin Oltei (ex-Mediocracy), vocalistul și liderul grupului, cunoscut și sub pseudonimul ”Viezure”, a oferit cu această ocazie un interviu în exclusivitate pentru Metalfan.ro. Referindu-se la titlul materialului, Cătălin a declarat:
 
  „Mi-a plăcut că în engleză va avea dublu înțeles, și anume „stat terorist” sau „stare de teroare”. În vremurile actuale, cateodată se confundă una cu altă. Am vrut să și reflecte în mare atmosfera pieselor și mesajul per total și cred că a cuprins cel mai bine. Aș vrea să las loc de interpretare, cât de cât, pentru cei care își vor da interesul să asculte sau să citească versurile, să își facă singuri o idee despre legătura asta.
 
 În recenzia materialului realizată de către Gabriel Szünder pentru Metalfan.ro, autorul consemna: „Terror State e scurt, dar la atâta furie și frustrare 16 minute și ceva sunt perfect suficiente.


MAI MULTE DESPRE Killer Victim
Posted by H., at 12:59 |  March 14, 2018  | 0 Comentarii  | 1831 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ascultă „Terror State”, albumul de debut al grupului Killer Victim

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri