stiri rock

ASPHYX: doua saptamani pana la concertul din Bucuresti

ASPHYX: doua saptamani pana la concertul din Bucuresti
Mai sunt doar doua saptamanai pana cand legendara trupa death metal olandeza ASPHYX va concerta in cadrul unui eveniment exclusiv la Bucuresti. Pe 26 aprilie 2012, in clubul The Silver Church, ASPHYX va sustine un recital de 90 de minute, prezentand pentru prima data publicului roman un show complet care va include atat piese de pe noul album Deathhammer lansat de curand prin Century Media, cat si de pe acum clasicele The Rack, On the Wings of Inferno sau Death… The Brutal Way.

Alaturi de trupa olandeza vor concerta trei trupe din strainatate, CHRIST AGONY din Polonia, DAEMONICUS din Suedia si CASUS din Germania, deatherii teutoni revenind in Romania dupa ce anul trecut au sustinut un mini-turneu la noi in tara, care a inclus concerte in Cluj-Napoca, Brasov si Bucuresti. Casus au lansat recent mini-albumul de debut Hysteria, sub egida Axa Valaha Productions, material ce va fi prezentat in premiera in cadrul concertului din The Silver Church.

Concertul va avea loc in Bucuresti, in clubul The Silver Church (Calea Plevnei 61), iar pretul biletelor este de 60 lei, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 70 lei. Biletele se pot comanda direct prin Axa Valaha Productions la email axa666@yahoo.com sau la tel. 0721.107776, de asemenea gasiti bilete pentru acest concert la Bestial Records – Filiala Bucuresti (titus@bestial.ro) si Private Hell Club (Calea Grivitei 91), ambele din Bucuresti, si on-line cu ajutorul shopului Letsrock.ro. Biletele se pot comanda de asemenea prin posta, in sistem ramburs, oriunde in Romania, prin intermediul Axa Valaha Productions.

Concertul Asphyx de la Bucuresti este o co-productie Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, recomandata si sustinuta de catre Romanian Thrash Metal Club.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Asphyx, Casus, Christ Agony
Posted by H., at 11:29 |  April 11, 2012  | 0 Comentarii  | 3103 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ASPHYX: doua saptamani pana la concertul din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri