stiri rock

Astazi e ultima zi de inscriere la MR-SPU

Astazi e ultima zi de inscriere la MR-SPU

Azi, 15 septembrie, este ultima zi in care formatiile se mai pot inscrie in preselectia concursului „Maximum Rock - Suport Pentru Underground”, eveniment ce va avea finala in Bucuresti, in data de 25 octombrie 2009, la The Silver Church din Bucuresti.
Obiectivul acestui concurs este promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!
Numarul formatiilor inscrise pana in acest moment se ridica la 41.
Ascultati toate formatiile inscrise in concurs la:  http://www.promusicprod.ro/mrfest/formatii/

Reamintim ca:
Festivalul concurs „Maximum Rock - Suport Pentru Underground” se va desfasura in Bucuresti in The Silver Church Club, in data de 25 octombrie 2009, avand ca obiectiv promovarea formatiilor tinere ce canta 100% live, indiferent de stilul ROCK abordat!

PREMII
- Marele premiu - un cec in valoare de 10.000 RON, cu care castigatorul va putea achizitiona instrumente si accesorii de la GuitarShop.
- Ocupantul locului al doilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 2.000 RON.
- Ocupantul locului al treilea va primi un voucher de discount de 20 % la pretul de cumparare al instrumentelor de la GuitarShop, discount de maxim 1.000 RON.

Acest concurs este deschis formatiilor tinere, care nu au mai mult de un album autoprodus sau scos la o casa de discuri. Formatiile ce doresc sa se inscrie in acest concurs trebuie sa trimita un e-mail la adresa promo@promusicprod.ro care sa contina: 2 piese audio (varianta mp3) si o poza de grup. Formularul de inscriere va fi trimis prin posta.

Posted by Promusic Production, at 00:00 |  September 15, 2009  | 0 Comentarii  | 1740 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Astazi e ultima zi de inscriere la MR-SPU

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri