stiri rock

AT THE GATES: piesa 'At War With Reality' disponibila online

AT THE GATES: piesa 'At War With Reality' disponibila online
At War With Reality, o noua piesa semnata de catre grupul suedez At the Gates poate fi ascultata mai jos:

 

Discul At War With Reality va fi lansat in data de 27 octombrie 2014 prin intermediul casei de discuri Century Media. Artwork-ul poarta semnatura artistului grafic roman Costin Chioreanu de la Twilight13media (Morgoth, Aura Noir, Darkthrone, Arch Enemy etc). Titlurile pieselor ce vor figura pe material sunt urmatoarele:

01. El Altar Del Dios Desconocido
02. Death and the Labyrinth
03. At War With Reality
04. The Circular Ruins
05. Heroes and Tombs
06. The Conspiracy of the Blind
07. Order from Chaos
08. The Book of Sand (The Abomination)
09. The Head of the Hydra
10. City of Mirrors
11. Eater of Gods
12. Upon Pillars of Dust
13. The Night Eternal

Albumul At War With Reality a fost inregistrat in aceeasi componenta ca si legendarul Slaughter of the Soul (1995), alaturi de Fredrik Nordström in Studio Fredman (In Flames, Arch Enemy, Dimmu Borgir) si mixat de catre Jens Bogren in Fascination Street Studios (Opeth, Amon Amarth, Kreator).

Tomas Lindberg  comenteaza colaborarea cu Costin Chioreanu:
"Conceptul discului At War With Reality este bazat pe un gen literar numit <Realism Magic>. Caracteristica acestui gen este notiunea conform careia "realitatea" este ceva in perpetua schimbare, ceva ce trebuie in permanenta redescoperit . Am simtit ca stilul lui Costin ar fi perfect pentru a ilustra acest album, asadar el a devenit o algere naturala..."

Anders Björler - chitarist si principal compozitor in At the Gates, adauga:
"Am intrat in legatura cu Costin acum cativa ani. Am fost imediat impresionat de stilul sau intunecat si original. Am colaborat in decursul acestei perioade pentru niste design-uri de tricouri pentru At the Gates si pentru coperta albumului meu solo de muzica instrumentala. Ne-am dat seama destul de devreme ca stilul sau va acompania muzica si conceptul albumului nostru, intr-un mod perfect."

Costin Chioreanu comenteaza colaborarea cu At the Gates:
"Am asteptat acest disc aproape 20 de ani si nu imi vine sa cred ca se intampla. Nu mi-am pierdut speranta ca voi asculta acest album nici macar atunci cand trupa era destramata, dar nu mi-as fi inchipuit vreodata sa fiu si parte componenta a acestui disc. Este cea mai mare onoare pe care am trait-o in viata asta si pot spune ca nu exista bucurie mai mare pentru un visator decat cea care se petrece atunci cand visul devine realitate. Din primul moment de cand mi-a fost prezentat conceptul, mi-am dat seama ca este ceva extrem de interesant dar si ceva extrem de complicat, in abstractitatea sa si implicit, ceva greu de ilustrat. At the Gates, una dintre trupele mele favorite de metal din toate timpurile, mi-a oferit sansa de a discoperi o noua dimensiune in intelegere, perceptie si viziune artistica. Doresc sa le multumesc din suflet pentru toti acesti ani si pentru aceasta sansa!"


MAI MULTE DESPRE At the Gates
Posted by H., at 21:32 |  September 22, 2014  | 0 Comentarii  | 2867 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AT THE GATES: piesa 'At War With Reality' disponibila online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri