stiri rock

ATROCITY, o noua formatie confirmata pentru Maximum Rock Festival

ATROCITY, o noua formatie confirmata pentru Maximum Rock Festival
Dupa THE 69 EYES si MY DYING BRIDE, formatii ce vor participa in ziua a doua la  MAXIMUM ROCK FESTIVAL 2013 (26 octombrie), a venit momentul sa anuntam prima formatie confirmata pentru data de 25 octombrie: ATROCITY, formatie ce va sustine pentru prima data un concert la Bucuresti!

Formatia germana ATROCITY este una dintre cele mai iubite trupe de metal din Europa. Cu o cariera de peste 28 de ani in spate (intemeiata in 1985), Atrocity reprezinta unul dintre acele grupuri "cult" care reuseste sa surprinda cu fiecare lansare.
 
Nu exista gen "greu" cu care germanii sa nu fi experimentat. De la death tehnic, la black, industrial, simfonic si gotic, tot ce a fost mai abisal in metal a fost sondat fara remuscari de Atrocity. 
 
Fiecare dintre cele 8 albume ale trupei are o identitate aparte si marcheaza un moment in evolutia grupului, care are o poveste inedita. Membrii sai mai fac parte dintr-o formatie - si anume Leaves' Eyes, unde canta cu precadere metal simfonic alaturi de Liv Kristine, sotia vocalistului Alexander Krull. 
 
Acest experiment dovedeste virtuozitatea si flexibilitatea muzicienilor, capabili sa abordeze genuri diferite, fara a face simtita vreo discrepanta.
 
Critica de specialitate a folosit mereu formatia Atrocity ca un exemplu pentru a le arata altor trupe cum trebuie sa procedeze ca sa nu se blazeze, lansand acelasi album, dar putin reinnoit. 
 
Exista mereu critici care comenteaza in legatura cu uniformitatea stilistica a lansarilor formatiilor. Acestia ar trebui sa se foloseasca de exemplul didactic oferit de Atrocity - o trupa care scoate mereu ceva nou si original, nepermitand ca un album sa semene cu celalalt” spun, pe buna dreptate, cei de la MetalUnderground.com. 
 
Anul 2013 marcheaza lansarea discului Okkult al formatiei Atrocity, primit cu bratele deschise de intreaga comunitate metal. Materialul este unul dintre cele mai apreciate ale anului si a primit numai recenzii pozitive. 
 
Atrocity ajunge pentru prima data la Bucuresti in data de 25 octombrie 2013, unde isi la lansa oficial noul material, in cadrul festivalului Maximum Rock de la Bucuresti.
In cele doua zile de festival vor urca pe scena atat formatii straine, cat si formatii autohtone.
 
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.
 
IMPORTANT: Primele 100 de bilete / abonamente achizitionate participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet cu formatiile The 69 Eyes, My Dying Bride, Atrocity etc. Pentru aceasta cei interesai trebuie sa trimita un email la festival@maximumrock.ro (subiect: Meet and greet MRF) in care, pe langa numele complet, codul de bare al biletului si data achizitiei, trebuie sa numeasca si formatia la care doreste sa participe la meet & greet.
 
 
Sursa: Promusic Prod.
 
 


MAI MULTE DESPRE Atrocity, My Dying Bride, The 69 Eyes
Posted by Dragos P., at 14:26 |  May 31, 2013  | 0 Comentarii  | 2824 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ATROCITY, o noua formatie confirmata pentru Maximum Rock Festival

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri