stiri rock

Au început înscrierile pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012!

Au început înscrierile pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012!
Echipa WOA Metal Battle România anunţă începerea înscrierilor pentru ediţia din 2012 a fazei naţionale a concursului. Formaţiile care vor să se înscrie în preselecţie trebuie să trimită până la data de 20 aprilie 2012 o biografie a trupei, 2 fotografii promo şi adresa web (myspace sau pagină personală) unde se pot asculta cel putin trei compoziții proprii. De asemenea, în email, un reprezentat al trupei trebuie să confirme ca a citit, înțeles și acceptă condițiile de participare. În urma preselecţiei un juriu internaţional va desemna trupele care vor participa la finala naţională ce se va desfăşura la Sibiu la o dată ce va fi anunţată ulterior.

În urma preselecţiei naţionale o formaţie din România va avea şansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume!

Trupele participane la finala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. În trecut premiul cel mare consta într-un contract cu casa de discuri Wacken Records. Din 2012 Nuclear Blast şi Wacken Open Air au anunţat o colaborare pentru acest concurs, câştigătoarea finalei obţinând ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casă de discuri heavy-metal independentă din lume.
Abia aşteptăm să demarăm această colaborare cu Metal Battle şi Wacken Open air. Sprijinirea tinerelor talente înseamnă asigurarea pentru viitor a unei scene heavy-metal prospere şi diversificate. În plus este minunat să descoperi atât de mulţi muzicieni extraordinari care merită mult mai multă atenţie decât primesc acum” a declarat Andy Siry, A&R manager.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 30 de ţări diferite. Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs internaţional de talente pentru tinere trupe ale genului.

Următoarea finală internaţională va avea loc în perioada 02.–04.08.2012, în cadrul marelui festival Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage. Condiţiile de participare, precum şi informaţii diverse despre ţările participante, formaţii câştigătoare etc. pot fi găsite pe internet, la adresa www.metal-battle.com.

CONDIŢII DE PARTICIPARE în 2012
Pot participa trupele din România care:
- nu au contract în derulare cu o casă de discuri şi nici nu sunt pe cale să încheie un astfel de contract;
- sunt în măsură să concureze susţinând un recital live cu durata de 30 de minute;
- nu au câştigat finala naţională în 2011 (mai precis, se pot înscrie din nou toate formaţiile care au participat la preselecţia din 2011 cu excepţia câştigătorului finalei naţionale);

 Informații detaliate precum și adresa la care trebuie trimis mailul de înscriere vor fi disponibile pe pagina oficiala a concursului www.metal-battle.com, secțiunea România.


Posted by Dragos P., at 22:19 |  January 24, 2012  | 0 Comentarii  | 2980 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au început înscrierile pentru W:O:A Metal Battle Romania 2012!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri