stiri rock

Au mai ramas 2 zile pana la MANOWAR release party

Au mai ramas 2 zile pana la MANOWAR release party
 
Pe 24 noiembrie in clubul Fire aveti intalnire cu noul album MANOWAR – The Lord Of Steel! Veti fi asteptati cu muzica si concursuri, iar castigatorii vor fi premiati cu produse oficiale.
 
La metal party participa si formatia TROOPER: 

 
 
 
Iar până la revederea cu ei puteţi afla din materialul de mai jos care este piesa MANOWAR pe care o prefera Coiotul:

 
  
 
 

 
Daca te vei numara printre primele 30 de persoane care lasa un mesaj pe MANO-wall-ul din Fire Club, in seara release partyul ce marcheaza lansarea albumului The Lord Of Steel, vei primi un suvenir oficial MANOWAR.
 
Seara de 24 noiembrie va cuprinde si alte momente speciale: toti cei care vor trece pragul clubului, avand asupra lor cel putin un obiect oficial MANOWAR (CD, tricou, patch etc) vor fi inscrisi automat la tombola pentru o chitara Lag Imperator L66, oferita de Muzica Store.   
 
 
 
Si tot pe 24 noiembrie in Fire Club va fi desemnat castigatorul concursului Rock FM ce are va miza un cinel cu autografele MANOWAR. Concursul se deruleaza aici
 
In aceeasi seara va avea loc si finala concursului pentru cel mai metal outfit
 
Seara dedicata regilor metalului va avea loc pe 24 noiembrie in clubul Fire, iar intrarea va fi libera. Cei care au chef sa petreaca pana in zori, pe riffurile MANOWAR, sa „infrunte” „The Lord Of Steel” sa se lase prada headbangingului si sa dea curs provocarilor - concurs, ce vor avea ca miza produse oficiale puse la dispozitie de trupa sunt asteptati in club, incepand cu ora 19.00
 
Release party-ul se inscrie intr-o serie de manifestari organizate in intreaga lume, pentru a celebra lansarea celui de al doisprezecelea album de studio MANOWAR. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Italia, Anglia, Germania, Ungaria, Bulgaria, iar pana la finalul anului momentul va fi marcat si in alte tari.
 
Lansarea “The Lord Of Steel” – Retail Edition vine dupa o editie limitata a materialului – Hammer Edition -, realizata in coloborare cu Metal Hammer – Marea Britanie. In comparatie cu editia de pre-sale, noua versiune The Lord Of Steel are un mixaj nou, o masterizare diferita si multe alte aranjamente muzicale. Bookletul albumului cuprinde 24 de pagini si o grafica spectaculoasa, realizata de celebrul artist Ken Kelly.
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 14:55 |  November 22, 2012  | 0 Comentarii  | 2337 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas 2 zile pana la MANOWAR release party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri