stiri rock

Au mai ramas cateva zile pana la KRUNA Neios, ultimul eveniment KRUNA din 2012

Au mai ramas cateva zile pana la KRUNA Neios, ultimul eveniment KRUNA din 2012
 Dupa o intima dar intensa experienta traita la ultimul DBE, o parte din prietenii prezenti la Alba Iulia vor avea ocazia sa se salute din nou, de data aceasta la Brasov, pe 8 decembrie, intr-un nou nou ritual muzical DonisArt. Pe de alta parte, evenimentul din selecta sala de teatru Reduta (Apollonia Hirscher nr.8) va aduce si alte suflete, deschise la nou si care vor dori sa se bucure de prestatia celor trei trupe, complet diferite ca orientare muzicala sau exprimare artistica.
 
Chiar si asa, fie ca sunt din Luxemburg, Belgia sau Finlanda, cei 15 artisti vin in Romania cu dorinta de a-si prezenta viziunile dar si compozitiile muzicale intr-un mod sincer si onest.
 
ROME are deja o traditie la noi, venind pentru a 5-a oara, revenind la Brasov dupa 4 ani. Insa muzicienii vin cu o motivatie serioasa, sa-si prezinte noul album, “Hell Money”, dar si sa ne interpreteze piese mai vechi, apreciate de publicul cunoscator.

CECILIA EYES se intorc si ei in Romania pentru a prezenta, in premiera, noile piese de pe albumul ce va aparea anul viitor. Dar si sa abordeze cateva piese mai vechi, intr-un nou mod, prelucrat.
 
SYVEN este un proiect complet necunoscut, dar care isi va lansa saptamana viitoare noul capitol, “Corpus Christi”. Concertul lor propriu-zis (primul din istorie) va fi urmat de o vizionare a videoclipului ce reprezinta noul album, unul dintre cele mai dark realizari din ultimii ani:
 
 
Intentionam sa permitem accesul publicului in sala de concerte in jurul orei 18.00, primii acceptati fiind cei ce si-au facut rezervare pe email si au primit confirmare. Capacitatea salii de teatru Reduta este de peste 350 de locuri, rezervarile fiind in jur de 60, ceea ce inseamna ca nu vor fi probleme pentru toti cei prezenti in alegerea celor mai convenabile locuri. Reamintim ca pretul unui bilet este de 60 lei iar procurarea lui se face doar in seara concertului, de la intrarea in locatie.

Prima trupa ce va urca pe scena va fi ROME, in jurul orei 19.00, dupa o pauza scurta va urca apoi CECILIA EYES, evenimentul urmand a se incheia cu circa jumatate de ora live SYVEN plus videoproiectia “Corpus Christi”. Undeva, dupa ora 23.00, vom merge cu totii in Rockstadt, pentru a povesti in tihna despre vrute si nevrute, alaturi de muzicieni, intr-un cadru intim si lejer, accesul in locatia de pe strada Lucian Blaga nr.13 (la 10 min de mers pe jos de Reduta) fiind permisa doar pe baza bratarii primite la concert.
 
 
Gazdele noastre NEXT DREAM EVENT vor fi pregatitie sa raspunda cu prietenie intrebarilor tuturor celor prezenti, tot ei urmand a fi prezenti si in lobby-ul din Reduta cu diverse articole racoritoare, pentru pauzele dintre reprezentatii. Iar profesionistii de la BlackHawk Security vor asigura buna functionare a evenimentului, discret dar prompt, ca de fiecare data pana acum.

Sursa: Donis Art
 


MAI MULTE DESPRE Cecilia::Eyes, Rome
Posted by Dragos P., at 13:31 |  December 05, 2012  | 0 Comentarii  | 4307 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas cateva zile pana la KRUNA Neios, ultimul eveniment KRUNA din 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri