stiri rock

Au mai ramas doar doua saptamani pana la concertul U.D.O. din Bucuresti

Au mai ramas doar doua saptamani pana la concertul U.D.O. din Bucuresti
Fanii formatiei U.D.O. mai au de asteptat doar doua saptamani pana cand trupa germana va ajunge la Bucuresti pentru un prim concert, eveniment ce face parte din turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat Rev Raptor, lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Concertul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.

Formatia aleasa de catre U.D.O. pentru a deschide ostilitatile din cadrul concertului de la Bucuresti este SEVENFIELD. Infiintata in 2008 in Norvegia, formatia Sevenfield este adepta a sonoritatilor metalcore, iar ultimul material lansat, via Ovis Records, se numeste Apperception si include 10 piese.

Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Maximum Rock, Udo Dirkschneider a declarat:
"Tocmai modificam setlistul, care a fost neschimbat timp de mai multi ani. Vor fi 4-5 piese noi, de pe albumul nou, vor fi piese foarte vechi U. D. O. As spune ca va fi o combinatie foarte buna. Ne bucuram ca vom canta chestii pe care nu le-am mai cantat de o vesnicie. Si vor exista bineinteles si 3-4 cantece Accept care nu au cum sa lipseasca."

Reamintim ca numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
65 lei pentru primele 150 bucati
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE UDO
Posted by Dragos P., at 00:16 |  November 04, 2011  | 0 Comentarii  | 2716 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas doar doua saptamani pana la concertul U.D.O. din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri