stiri rock

Au mai ramas mai putin de 3 saptamani pana la Concertul Gorefest din Brasov

Au mai ramas mai putin de 3 saptamani pana la Concertul Gorefest din Brasov

Ne apropiem cu pasi repezi de ceea ce se vrea a fi evenimentul lunii aprilie in materie de metal, mai exact cel mai mare concert Death Metal care a avut loc pe plai mioritc de un an si ceva incoace.

Cei care vor bucura urechea rockerului care va fi prezent la eveniment sunt: Gorefest - considerata de unii, si pe buna dreptate, cea mai buna trupa de death metal a anilor '90, trupa care a scos pe piata numai capodopere precum Erase, False sau Soul Survivor. Nici in anii 2000 nu se linistesc ei scotand pe piata doua albume care contin numai bunatati pentru urechea ascultatorului de death metal si nu numai, cea mai buna dovada fiind ultimul lor album, Rise to Ruin, care a fost considerat sold out de 2 ori!!!

Pe langa Gorefest pe scena vor mai urca alti maniaci in materie de death metal. De data asta o trupa care vine dintr-o tara unde death metalul se mananca pe paine. Exact, este vorba de cehii de la Fleshless. Acestia au promis ca vor face un show de zile mari si nu vor pleca pana cand urechile spectatorilor nu vor fi pline de sange, timpanele sparte si creierii vor fi totuna cu parul de pe podea.

La fel de nervosi sunt si baietii nostri Grimegod si MG42 care la randul lor nu se vor lasa intimidati si vor face ca orasul de la Poalele Tampei sa explodeze in riffuri demente de thrash metal si doom-death.

Una peste alta evenimentul a reusit sa atraga interesul unui public numeros din afara tarii care si-au aratat dorinta, prin cumpararea de bilete, sa vina in Brasov la cel mai bun eveniment death metal al lunii aprilie si, de ce nu, poate al anului.

Evenimentul va avea loc sambata 25 aprilie 2009, in Brasov, in Clubul Suburban de pe Strada 15 noiembrie nr. 86 (pentru orientare click pe harta din imagine).

Biletele costa 65 RON si se gasesc in reteaua Eventim din toata Europa pentru comanda online, iar in Romania pe Eventim.ro sau magazinele Germanos din toata tara.MAI MULTE DESPRE Fleshless, Gorefest, Grimegod, MG42
Posted by Bangyourbrain.com, at 00:00 |  April 08, 2009  | 0 Comentarii  | 3582 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Au mai ramas mai putin de 3 saptamani pana la Concertul Gorefest din Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri