stiri rock

AVA INFERI: detalii despre bilete

AVA INFERI: detalii despre bilete
Incepand de astazi, 22 martie 2011, Axa Valaha Productions pune in vanzare biletele pentru concertul exclusiv pe care trupa portugheza AVA INFERI il va sustine in exclusivitate in Romania pe data de 7 mai 2011, in Clubul Wings din Bucuresti, alaturi de un al doilea headliner care va fi anuntat in curand.

Astfel, primele 50 de bilete speciale costa doar 35 de lei, primii cincizeci de cumparatori primand de asemenea posterul evenimentului semnat de celebrul Rune Eriksen, cunoscut publicului ca Blasphemer, notoriul chitarist şi compozitor al legendarei trupe norvegiene Mayhem, care activeaza de aproape cinci ani alaturi de trupa portugheza.

Ulterior pretul bileteleor va fi de 40 de lei pana in preziua evenimentului, urmand ca la intrare biletele sa coste 45 de lei.

Biletele pot fi achizitionate prin Axa Valaha Productions (axa666@yahoo.com / tel. 0721.107776) si filiala din Bucuresti a Bestial Records (titus@bestial.ro, 0722814991),  cu livrare directa in Bucuresti sau prin posta in sistem ramburs oriunde in Romania.
   
Ava Inferi va sosi la Bucureşti pentru un concert exclusiv, un eveniment cu totul special, care se va desfăşura in Wings Club din Bucuresti, pe data de 7 mai 2011. Trupa a ales România pentru a lansa noul album de studio în estul Europei datorită legaturii speciale pe care o are cu tara noastră, de la apariţia ca headliner în cadrul Ost Mountain Fest din 2010, până la productia ultimului lor single care promovează albumul Onyx, clipul piesei Majesty fiind realizat în totalitate în Romania, sub bagheta celui mai cunoscut artist român din zona metal, Costin Chioreanu.

 

Concertul Ava Inferi din Romania este un eveniment Axa Valaha Productions, recomandat de Twilight 13 Media.


Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Ava Inferi
Posted by H., at 19:20 |  March 23, 2011  | 0 Comentarii  | 2257 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVA INFERI: detalii despre bilete

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri