stiri rock

AVULSED, NEGURA BUNGET si multe alte trupe confirmate la November to Dismember Metal Fest 2013

AVULSED, NEGURA BUNGET si multe alte trupe confirmate la November to Dismember Metal Fest 2013
NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST
29th – 30th of November 2013
BUCHAREST, ROMANIA


Cu mai bine de sase luni inainte ca prima editie a November to Dismember Metal Fest sa se desfasoare, line-up-ul pentru anul 2013 este aproape complet. Dupa ce primele patru trupe headliner au fost anuntate, si anume Hail of Bullets din Olanda, Aura Noir din Norvegia, Impaled Nazarene din Finlanda si Ahab din Germania, a venit momentul ca Axa Valaha Productions si Ribcage Booking sa completeze lista acestora cu doua trupe esentiale ale scenei spaniole si autohtone. Astfel, AVULSED, legendara trupa death metal din Madrid, activa inca din 1991, va ajunge in premiera la Bucuresti. Celalalt headliner este si cea mai titrata trupa metal romaneasca, trupa care renaste mereu din propria cenusa, NEGURA BUNGET, aparitia din cadrul November to Dismember Metal Fest fiind de altfel prima aparitie live a formatiei in Romania in noua formula, care include membri Grimegod, Blazzaj si Anarhia.
 
 

De asemenea, una dintre cele mai importante trupe de deschidere pentru NDMF 2013 cu un show cel putin neobisnuit este SPASM (cea mai extravaganta trupa din Cehia, un trio istoric si isteric de drum & bass gigolo grindcore).

 
 

Tinand cont ca in acest an, una dintre cele doua agentii organizatoare implineste 15 ani de activitate, trei trupe cu care Axa Valaha Productions a colaborat cu succes de-a lungul timpului vor urca pe scena NDMF 2013: KROW, trupa death thrash metal braziliana care a concertat intens in Romania in 2010 si 2013, relocati la Bucuresti din vara acestui an, isi vor lansa in premiera la Bucuresti varianta pe vinil a ultimului album de studio Traces of the Trade, alaturi de SINCARNATE (probabil cea mai interesanta trupa doom death autohtona, o prezenta rara in ultimul timp pe scenele din capitala) si de MEDIOCRACY (cvartetul bucurestean nebun, singura trupa crustcore autohtona).

KROW:
 

SINCARNATE:
 

MEDIOCRACY:
 

In acest moment November to Dismember Metal Fest aduna pe aceeasi scena 6 headlineri si un total de 17 trupe din 13 tari, dupa cum urmeaza: HAIL OF BULLETS (Olanda), AURA NOIR (Norvegia), IMPALED NAZARENE (Finlanda), AHAB (Germania), AVULSED (Spania), NEGURA BUNGET (Romania), Daemonicus (Suedia), Feto in Fetus (Polonia), Grimegod (Romania), Infest (Serbia), Krow (Brazilia), Mediocracy (Romania), Riul Doamnei (Italia), Scarecrow (Finlanda), Sincarnate (Romania), Solace of Requiem (USA), Spasm (Cehia).

Pretul biletelor va fi anuntat la inceputul lunii iunie 2013, locatia evenimentului urmand a fi, de asemenea, anuntata in curand. November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva Axa Valaha Productions si Ribcage Booking.

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Avulsed, Krow, Mediocracy, Negura Bunget, Sincarnate
Posted by H., at 13:02 |  May 23, 2013  | 0 Comentarii  | 3299 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVULSED, NEGURA BUNGET si multe alte trupe confirmate la November to Dismember Metal Fest 2013

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri