stiri rock

AVULSED: videoclipul piesei 'Dead Flesh Awakened' disponibil online

AVULSED: videoclipul piesei 'Dead Flesh Awakened' disponibil online
Dead Flesh Awakened, noul videoclip al grupului madrilen Avulsed poate fi vazut mai jos:

 

Piesa Dead Flesh Awakened este extrasa de pe discul Ritual Zombi ce a fost lansat in data de 1 septembrie 2013 prin intermediul casei de discuri Xtreem Music. Trupa va concerta in cadrul primei editii a festivalului November to Dismember Metal Fest, eveniment prezentat de Axa Valaha Productions si Ribcage Booking. Pe scena festivalului vor mai urca trupe precum Impaled Nazarene, Hail of Bullets, Negura Bunget si multe altele.

Pretul biletelor este de 129 lei pentru abonamenele valabile doua zile, respectiv de 80 de lei pentru biletele valabile o singura zi, pret valabil pentru pana la data de 15 noiembrie 2013. Ulterior pretul abonamentelor va fi de 159 de lei, iar cel al biletelor pentru o zi de 90 de lei, pret valabil inclusiv la intrare.

Primele 100 de abonamente vor costa doar 119 lei, pentru acestea se pot face rezervari la adresa axa666@yahoo.com, rezervarea fiind confirmata printr-un email de confirmare. Biletele vor fi distribuite in ordinea in care au fost comandate, dupa principiul primul venit, primul servit.


MAI MULTE DESPRE Avulsed
Posted by H., at 09:35 |  September 05, 2013  | 0 Comentarii  | 2455 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVULSED: videoclipul piesei 'Dead Flesh Awakened' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri